kerstpakketten

Bijzondere aandacht maakt het verschil! Wij helpen je om op een bijzondere manier je collega’s te waarderen. Ontdek onze kerstpakketten in de vestiging of op makrokerstpakketten.nl

Geef Groots de mooiste kerstpakketten

Hoe jij deze kerst jouw collega’s en relaties verrast? Groots natuurlijk! Bij Makro vind je een veelzijdig assortiment met meer dan 40 kerstpakketten. Van traditionele pakketten gevuld met de beste A-merken tot trendy kerstpakketten met hippe eyecatchers om een fijn thuis te creëren. Zo is er voor elke wens een passend pakket. 

goed gevuld

Laat je collega’s genieten van de feestdagen. Deze overvolle pakketten zorgen ervoor dat ze op elk moment van de dag voorzien zijn van de lekkerste smaakmakers.

Een kerstpakket op maat

Liever zelf een pakket samenstellen met keuze uit ons gevarieerde assortiment? We helpen je graag met het samenstellen van een uniek kerstgeschenk dat past bij jouw organisatie en medewerkers. Maak een afspraak met onze adviseurs in één van onze 16 showrooms. Bespreek je wensen, ideeën en budget en kies samen de producten om zo je eigen kerstpakket samen te stellen. Wij staan ook digitaal voor je klaar! Maak een video-afspraak en onze adviseurs geven je een digitaal advies op maat. 

Maak een afspraak