Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Actuele informatie


Het coronavirus brengt voor iedereen veel onzekerheid met zich mee. We begrijpen dat de huidige situatie bij jou voor bezorgdheid en vragen kan zorgen. Daarom zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij. Zo kun je veilig boodschappen blijven doen bij Makro.


makro vestiging

Vestigingen

Bij Makro zetten we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Hier vind je de belangrijkste informatie op een rij.


horeca

Horeca

Voor jou als horecaondernemer brengt deze tijd veel onzekerheid met zich mee. Wij willen zo veel mogelijk doen om jou te steunen.Voor ondernemers heeft de overheid verschillende regelingen getroffen. Meer informatie over deze regelingen kun je hieronder downloaden.

Noodpakket banen en economie
Samenvatting NOW
NOW stappenplan
Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers
VNO AWVN MKB coronavirus

  


Q&A voor particuliere klanten

Alle Makro-vestigingen zijn tijdelijk geopend voor particulieren.
Heb je hier vragen over? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen in deze Q&A.thuis werken

Thuis aan de slag

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) raadt mensen aan om thuis te blijven en indien mogelijk ook vanuit huis te werken. Wij geven je graag wat tips om het beste van deze situatie te maken.


pasen

Pasen vieren?

Juist nu gaan we dat thuis groots vieren. In onze vestigingen vind je alles wat je nodig hebt. Zo leveren we op een grootse wijze een kleine bijdrage aan een gezellig en smakelijk Pasen.Vraag nu online je Makro-pas aan.

Makro-pas aanvragen