Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Horeca

Horeca

Actuele informatie voor de horeca
De eerste versoepeling van de coronamaatregelen voor de horeca is een feit, maar het blijft een onzekere tijd voor jou als horecaondernemer. Wij doen zo veel mogelijk om jou te steunen.

Makro is partner van het initiatief #helpdehoreca. Iedereen kan jouw zaak steunen door een waardebon te kopen en op een later moment te verzilveren. Meer weten of deelnemen? Op onze website vind je uitgebreide informatie over dit initiatief.

Maatregelen
We volgen de maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. We doen er alles aan om de beschikbaarheid van producten op orde te houden. En natuurlijk verliezen we jou als ondernemer niet uit het oog. We hopen op jouw begrip in deze unieke situatie. Meer informatie over veiligheid en maatregelen vind je onder actuele informatie.

Nieuwe folder
Een flinke groep horecaondernemers biedt een afhaal- of bezorgservice. Vanaf 1 juni mogen horecagelegenheden bovendien weer op kleine schaal open. We brengen onze horecafolders daarom gewoon uit. We verwelkomen je graag binnenkort in een van onze vestigingen.

Horeca Bezorgservice gaat gewoon door
De bezorging van bestellingen gaat door. Waar we jouw bestelling normaal tot in de keuken bezorgen, doen we dit nu tot aan de deur. Hierdoor beperken we opnieuw het persoonlijk contact. Onze bezorgers desinfecteren na iedere bezorging hun handen met desinfecterende gel.