Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Actuele informatie


De coronacrisis zorgde de afgelopen maanden voor veel onzekerheid. We begrijpen dat de huidige situatie bij jou voor bezorgdheid en vragen kan zorgen. Daarom zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij. Zo kan iedereen veilig boodschappen blijven doen bij Makro.


makro vestiging

Vestigingen

Bij Makro zetten we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Hier vind je de belangrijkste informatie op een rij.


horeca

Horeca

Voor jou als horecaondernemer is het een onzekere tijd. Het is fijn dat de maatregelen versoepelen, maar we zijn er nog lang niet. Wij doen daarom zo veel mogelijk om jou te steunen.Voor ondernemers heeft de overheid verschillende regelingen getroffen. Meer informatie over deze regelingen kun je hieronder downloaden.

Noodpakket banen en economie
Samenvatting NOW
NOW stappenplan
Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers
VNO AWVN MKB coronavirus

 thuis werken

Thuis aan de slag

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) raadt mensen aan om thuis te blijven en indien mogelijk ook vanuit huis te werken. Wij geven je graag wat tips om het beste van deze situatie te maken.


Alles om heerlijk buiten te eten

Maak het samen buitengewoon

Ontdek alles maar dan ook alles om buiten eten buitengewoon te maken. Barbecues, handige tools, vlees- en vissoorten, passende wijnen en tuinmeubilair zodat je altijd goed zit. Vraag nu online je Makro-pas aan.

Makro-pas aanvragen