Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Baas BBQ

$name

Zijn jullie Baas BBQ 2018?

Het is eindelijk zo ver, de Makro BBQ wedstrijd Baas BBQ 2018 komt er weer aan! Hebben jullie het in je om de strijd voor de prestigieuze Baas BBQ titel 2018 te winnen?

De messen mogen weer worden geslepen. De barbecue mag weer worden afgestoft (of aangeschaft). Grote vraagstukken dienen zich weer aan; worden het briketten of houtskool en ga je grillen, roosteren of toch eens een keer roken of stoven? Het oog is alweer snel groter dan de maag met al die zalige keuzes: lappen sappig vlees, sateetjes, spiesjes, verse salades, groente, fruit en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En laten we uiteraard de heerlijke frisse drankjes niet vergeten die zorgen voor de nodige verkoeling.

Kortom, het BBQ seizoen is weer aangebroken.

Makro is daarom op zoek naar de meest getalenteerde BBQ’ers van Nederland. Iedereen met een Makro-pas kan zich daarom nu aanmelden voor de strijd om de titel Baas BBQ 2018. Meedoen loont, want naast de eeuwige BBQ-roem zijn er ook nog eens fantastische BBQ-prijzen!

$name

Doe ook mee met Baas BBQ op RTL 4

Dit jaar pakken we Baas BBQ nog grootser aan dan vorig jaar. Zo hebben we dit jaar ook kwartfinales en halve finales ingelast. En om het vuurtje nog hoger op te stoken zal er een waar Baas BBQ tv-programma komen. Vanaf de kwartfinales zullen alle wedstrijden worden gefilmd en uitgezonden op RTL4. Dit is dus jouw kans om te vlammen en heel Nederland jouw grill kunsten te tonen!

Doen jullie een greep naar de titel Baas BBQ? Schrijf je team (2 personen) vandaag nog in en vertel ons waarom jullie geschikt zijn om mee te doen met deze wedstrijd. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 maart 2018. Uit alle inzendingen selecteren we per vestiging vijf teams die uiterlijk week 13 een uitnodiging ontvangen voor de voorrondes. De eerste voorronde begint op 2 april.

We verwachten dit jaar nog meer enthousiaste aanmeldingen dan vorig jaar dus wacht niet te lang en overtuig ons waarom jullie Baas BBQ 2018 zijn!

Inschrijven voor Baas BBQ

*
*

Hoe werken de BBQ wedstrijden

Makro levert alle benodigdheden aan voor de BBQ wedstrijden. Natuurlijk de barbecue zelf, accessoires en….. de Mystery Box: een doos met geheimgehouden producten. Het is aan het team om binnen de gegeven tijd het beste BBQ-gerecht te maken met de producten uit de Mystery Box. Slechts een team zal doorgaan naar de volgende ronde. De gerechten zullen gekeurd worden door onze professionele jury. Daarnaast is er ook nog de ‘undercover mystery Makro Chef’ die ook een stem zal hebben in het eindoordeel.

Voorrondes

De voorrondes worden georganiseerd door de verschillende Makro-vestigingen en WFM. Er zijn in totaal 17 voorrondes (elke vestiging heeft zijn eigen voorronde). Per vestiging zullen er 5 teams geselecteerd worden die in de voorrondes zullen strijden. Elke voorronde levert 1 winnaar op die door zal gaan naar de kwartfinales. In totaal spelen we 17 voorrondes. Naast de 17 teams die doorgaan naar de kwartfinales wordt er ook nog 1 wild card uitgedeeld die ook een plek in de kwartfinales oplevert.
De kwartfinales zullen worden gefilmd voor het RTL4-programma Baas BBQ.

Kwartfinales

Vanaf de kwartfinales zullen alle wedstrijden gefilmd worden voor het tv-programma Baas BBQ dat zal worden uitgezonden op RTL4.
Er zijn nu nog in totaal 18 deelnemers over. De kwartfinales beslaan in totaal 6 wedstrijden. Bij elke wedstrijd strijden 3 teams voor het ene plekje dat toegang geeft tot de halve finales. (overzicht van data en locaties vind je hieronder)

Halve finales

Er zijn nu nog slechts 6 teams over die in de halve finales moeten bepalen welke 3 er uiteindelijk doorgaan naar de finale. De halve finales vinden plaats bij onze vestiging in Barendrecht op 23 juni.

Finale

De strijd der strijden is aangebroken, de laatste 3 overgebleven teams vechten het onderling uit wie de enige echte Baas BBQ 2018 is. De finale vindt plaats bij onze vestiging in Vianen op 30 juni.Agenda
Voorrondes
Maandag 2 april
Amsterdam
Duiven
Den Bosch
Zaterdag 7 april
Breda
Groningen
Wateringen
Zaterdag 14 april
Delft
Nieuwegein
Nuth
Zaterdag 21 april
Best
Beverwijk
Vianen
Zaterdag 28 april
Barendrecht
Leeuwarden
Nijmegen
Zondag 29 april
Dordrecht
Hengelo
 
Kwartfinales
Donderdag 10 mei
Amsterdam
Zaterdag 19 mei
Groningen
Zaterdag 26 mei
Duiven
Zaterdag 2 juni
Den Bosch
Zaterdag 9 juni
Wateringen
Zaterdag 16 juni
Nieuwegein
Halve finale
Zaterdag 23 juni
Barendrecht
         
Finale
Zaterdag 30 juni
Vianen