Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Baas BBQ

$name

De opnames gaan van start!

De voorrondes zijn voorbij en het komt nu nog neer op de laatste teams. De komende weken worden een keiharde afvalrace die zal eindigen met 1 team dat er vandoor zal gaan met de titel Baas BBQ 2018!. En dit spektakel zal ook worden opgenomen voor ons eigen Baas BBQ tv-programma dat zal worden uitgezonden op RTL 4.

Een creatieve uitdaging

Niemand minder dan BBQ-koning Jeremy Vermolen en zijn zus Ellemieke Vermolen een rol spelen in het spel. Al shoppend op de foodafdeling stellen zijn namelijk de ‘Mystery BBQ boxen’ samen waarmee de teams aan de slag moeten. Hierbij zal Jeremy zich meer toeleggen op een lekker stuk vlees met een biertje erbij en zal Ellemieke zich meer richten op het gezonde aspect, zoals het roosteren van groenten en vis op de BBQ. De kandidaten worden zo verrast en uitgedaagd om hun creativiteit te gebruiken. En terwijl de teams hun culinaire grillkunsten tonen zorgen broer en zus ondertussen voor de nodige BBQ-entertainment.

Dit alles zorgt voor vermakelijke en verlekkerende tv waarin de kolen gloeien en de hitte stijgt en er uiteindelijk 1 team vandoor gaat met de titel Baas BBQ 2018!
Landingspagina-header-baas-bbq tv-uitzending