Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Cadeau's

SmartHalo fietscomputer

Een fietsnavigatiesysteem dat rechtstreeks uit de toekomst lijkt te komen

Koppel je telefoon via bluetooth en laat je door de gekleurde, strak ontworpen LED cirkel naar je bestemming leiden. Het apparaatje laat met verschillende kleuren licht ook je snelheid en afstand zien. Op de bijbehorende app ontvang je nog veel meer gegevens, zoals het aantal calorieën dat je verbrand hebt en de hoogteverschillen op je route. Dankzij het ingebouwde alarm is je fiets voortaan ook beveiligd tegen diefstal. Laat je smartphone onderweg gerust in je jaszak, want het kleine blauwe lichtje in het midden van de cirkel brengt je op hoogte van inkomende oproepen, berichten en notificaties.

Binnenkort verkrijgbaar


Bekijk nu de actuele buitenkansen

Vtech Kidizoom Smart Watch DX

Zoveel meer dan alleen een horloge

• Kleuren touchscreen met analoge, digitale én 3D tijdweergave
• Ingebouwde camera
• Ingebouwde bewegingssensor of gebruik de stappenteller
• Leer klokkijken met behulp van gesproken tijd 3D klokweergaves
• Vele functies zoals stemopname, stemvervormer, spellen, stopwatch, timer, wekker en kalender
• Altijd en overal speelplezier met de 8 ingebouwde spellen
• Ingebouwde oplaadbare accu (inclusief micro USB-kabel)
• Spatbestendig, stevig en duurzaam design


Bekijk meer kinderspeelgoed

 

XIRO Xplorer Mini

XIRO Xplorer Mini

De XIRO Xplorer Mini heeft een diagonale afmeting van 225 milimeter en weegt 431 gram. Dankzij de 1400mAh intelligente batterij haalt de Xplorer Mini een vliegtijd van zo'n 15 minuten. Het opladen van een lege accu neemt zo'n anderhalf uur in beslag. De maximale vliegsnelheid van de drone is 8 meter seconden en het bereik is 100 meter.

13 megapixel camera

De XIRO Xplorer Mini is voorzien van een 13 megapixel camera die met maximaal 30 frames per seconde filmt in 1080p HD. De opgenomen beelden worden direct gesynchroniseerd met je telefoon waarna je deze eenvoudig bewerkt en deelt via social media. De camera wordt digitaal gestabiliseerd waardoor je stabiele en scherpe beelden opneemt.

Besturing via je Android of iOS smartphone

De besturing van de XIRO Xplorer Mini wordt volledig geregeld via je smartphone. Met slechts een druk op de knop laat je de drone opstijgen, filmen en landen. De opgenomen beelden deel je met een druk op de knop via social media. Ook zijn er verschillende vormen van besturing mogelijk waaronder motion control.

Verschillende intelligente vliegmodi

- Auto-follow functie
- auto-return-to-home functie


De GPS/GLONASS dual sateliet zorgt voor een accurate positiebepaling waardoor de drone stabiel op een vast punt kan blijven vliegen. Dankzij het indoor visual positioning systeem kan de drone ook stabiel hoveren zonder GPS wat ideaal is wanneer je de drone indoor gebruikt.

Binnenkort verkrijgbaar


Bekijk nu de actuele buitenkansen


Vtech toet toet

VTech: leren is kinderspel

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen we samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit ons speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen.


Bekijk meer kinderspeelgoed