Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Decoratie

header-decoratie

Voor een schitterende kerst

Met onze uitgebreide collectie kunstkerstbomen en kerstversiering staat niets je in de weg om je huis of de zaak helemaal in kerstsfeer te brengen. Ga aan de slag met lampjes en sfeervolle kerstverlichting voor binnen en buiten, kerstkransen en twinkelende kerstballen. Maar welke verlichting heb je eigenlijk nodig? En wat is het verschil tussen de ene en de andere kunstkerstboom? Hoeveel lampjes gaan er in een boom? Wij laten je alles zien en hebben nog veel meer tips voor een prachtige kerst.

Meer inspiratie opdoen? Lees verder op de Makro blog

feestdagen-kerstversiering

Sfeervolle kerstversiering

Maak deze kerst echt bijzonder met de mooiste kerstdecoratie voor in de boom en in huis. Bekijk hier onze blog met de kersttrends van 2018. Wedden dat jouw kerst een sfeervol succes wordt.


feestdagen-kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen

De mooiste kunstkerstbomen vind je bij Makro. Groot en klein, met en zonder verlichting. Hoe kies je een kunstkerstbomen. Bekijk hier vijf tips voor het kopen van de perfecte (kunst)kerstboom.


feestdagen-verlichting

Lichtjesfeest

Binnen en buiten, overal branden lichtjes. Wij hebben schitterende kerstverlichting van snoerverlichting tot kerstlampjes, van buitenverlichting tot decoratieverlichting.