Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Decoratie

Header

KERSTDECORATIE

Het leukste deel van het versieren van de kerstboom: de kerstballen! Dit maakt je kerstboom pas echt uniek. Maar kerstversiering kan zo veel meer zijn dan alleen boomdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan mooie tafeldecoraties, nepsneeuw of notenkrakers. Stel zelf je kerstdecoratie samen of raak geïnspireerd door de thema’s die we alvast voor je hebben samengesteld.


kerstboom-versiering
kerstboom-versiering-ballen-1

Kerstballen

Van plastic of glas, mat of glanzend en in alle kleuren van de regenboog.kerstboom-versiering-ballen-2

Objecten

De mooiste eyecatchers voor in de kerstboom.kerstboom-versiering-ballen-3

Mix

Een variatie aan verschillende ballen die perfect bij elkaar passen.speciale ballen
inktvis
eenhoorn
piano
snoepmachine

Je kunt het zo gek niet bedenken: van een octopus tot een kauwgomballenautomaat, van een piano tot een eenhoorn. Deze bijzondere kerstballen maken jouw kerstboom uniek in z’n soort. decoratie-binnen
auto
bal
ballen

Kerstdecoratie houdt natuurlijk niet op bij de kerstboom. Met kerstballen, decoratieve takken en lampjes creëer je in een handomdraai de leukste stukken. Bijvoorbeeld om je tafel te versieren voor het kerstdiner of om je werkplek alvast in de sfeer te brengen van het feestseizoen.notenkraker

Notenkraker

De afgelopen jaren een serieuze kersttrend en ook dit jaar niet te missen: de houten notenkraker. Leuk om naar te kijken en ook nog eens een handige keukenhulp.
sneeuw
ster-1
ster-2
ster-3

Sneeuw

Wie droomt er niet van een witte kerst? Helaas zit het weer niet altijd mee. Met poedersneeuw, sneeuwballen, sneeuwvlokken en meer winterse decoratie creëer je zelf een sprookjesachtige witte kerst.