Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Groen

header

EEN GROENE KERST

Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij helpen je de beste keuze te maken voor een feestelijke sfeer. Grote of kleine bomen, met of zonder lampjes, groen, wit of met glitters: alles kan. Of wat dacht je van minikerstbomen, kransen, takken en guirlandes? Zo geef je een eigen draai aan je kerstdecoratie.


$name
verschillende-bomen-keuze
boom-1

Pencil Pine

Weinig ruimte beschikbaar? De smalle Pencil Pine past in elke hoek.


boom-2

Imperial Pencil Snowy

Deze boom heeft de prachtige look van sneeuw zonder dat het ooit zal smelten.

boom-3

Quick Set

Geen tijd om een boom op te zetten en al helemaal niet voor gedoe met snoerverlichting dat in de knoop zit? Dan is deze kant-en-klare boom met vaste LED-verlichting perfect.
Nordmann kerstbomen

Een kunstkerstboom kan er nog zo realistisch uitzien, maar als liefhebber van die authentieke dennengeur haal je natuurlijk liever een echte boom in huis. De Nordmann kerstboom is een mooie volle boom met naalden die niet snel uitvallen. Vanaf 4 december verkrijgbaar in al onze vestigingen. Beschikbaar in twee formaten: 150 – 180 cm en 180 – 210 cm.


$name
$name

De kunstkerstbomen van Everlands zijn niet van echt te onderscheiden en behouden jaar in jaar uit hun frisse look. Met maar liefst 12 jaar garantie weet je zeker dat je een duurzame boom in huis haalt.

De bomen zijn verkrijgbaar in formaten van 120 - 450 cm en in 3 naaldsoorten: een zachte naald, een harde naald en een extra realistische naald.

titel-kerstboom-versieren

Inspiratie nodig bij het optuigen van een kerstboom? In deze video leggen we in 6 simpele stappen uit hoe je diepte creëert in een boom en al je favoriete boomdecoraties het beste combineert.


titel-sfeer
miniboompjes

Miniboompjes

Zelfs in de meest knusse ruimtes is plek voor een kleine kerstboom.

takken-beeld

Takken

Maak je eigen kerstdecoratie of geef je boom extra volume.

kransen

Kransen

Geeft het kerstgevoel al voordat je binnen bent.


$name

Guirlandes

Ideaal om een trapleuning, balkon of open haard mee te versieren.