Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Verlichting

Header

KERSTVERLICHTING

Al is je kerstboom nog zo mooi versierd, zonder kerstverlichting mis je die gezellige warme sfeer. En naast lampjes in de boom is er zo veel meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan trendy touw verlichting, lichtfiguren, en oplaadbare kerstverlichting. Toe aan iets innovatievers? Met moderne lasers en projectoren verlicht je in een mum van tijd een hele gevel. Zo weet de Kerstman ook meteen waar hij moet zijn.


Lumineo

Al meer dan 10 jaar is Lumineo hét toonaangevende merk op het gebied van kerstverlichting. Met het brede assortiment maak je elke binnen- of buitenruimte in een handomdraai klaar voor een sfeervolle kerst. Ontdek de kerstverlichting bij Makro en laat je inspireren!snoer-verlichting
overzicht-snoer-lampje

De basis voor elke versierde (kerst)boom of tuin: snoerverlichting maakt het feest compleet. Kleine of grote lampjes, wit of gekleurd, in een cluster of juist verder uit elkaar, binnen of buiten: de mogelijkheden zijn eindeloos.
1•2 Glow

Snel je kerstverlichting in de boom hangen? Met 1•2 Glow ben je binnen 5 minuten klaar!

Hoe werkt het:

1. Hang de lampjes aan de top van de boom.

2. Wikkel de afzonderlijke strengen met lampjes 1 voor 1 om de boom.

Klaar!


$name

Basic

De onmisbare klassieke kerstlampjes in allerlei verschillende snoerlengtes en beschikbaar in maar liefst drie kleuren.
$name

Compact

De lampjes op dit snoer zijn dichter op elkaar geplaatst voor een fraai effect.

$name

Cluster

Clusterverlichting is perfect om met een zee aan kleine lichtjes een magische kerstsfeer te creëren.

touw-verlichting
touw-1
touw-2
touw-3

Toe aan iets nieuws? Met touwverlichting heb je pas echt originele kerstverlichting. Minstens zo mooi en net even anders.


decoratie-verlichting-binnen
decoratie-verlichting

Los van snoerverlichting zijn er natuurlijk tal van andere mogelijkheden om je binnenruimte te verlichten tijdens de donkere winterdagen. Ideeën nodig? Kijk snel verder.objects-binnen

Lumineo Objects binnen

Verras je gasten met deze originele en trendy voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een sneeuwpop, een nostalgische draaimolen of een Kerstman die uit een cadeautje omhoog springt.

decoratie-verlichting-buiten
decoratie-verlichting-buiten-huis

Met buitenverlichting creëer je tijdens de koude dagen dat warme kerstgevoel. Dat is warm thuiskomen, zelfs al voordat je binnen bent.overzicht-deco-buiten

Decoratieve verlichting met een twist, bijvoorbeeld voor op het balkon! Of wat dacht je van een gordijn of een waterval aan lampjes?durawise

Durawise

LED Durawise is een verlichtingsset op batterijen en geschikt voor binnen en buiten. Het voordeel: er is géén stekker aanwezig, dus ook géén verlengsnoer nodig.


duracharge

Duracharge

Milieubewuste kerstverlichting, zonder stekker én zonder batterijen; ook dat hebben we in ons assortiment. Deze verlichting is oplaadbaar via USB en voorzien van een Li-ion accu.


objects-buiten

Lumineo Objects buiten

Lichtfiguren brengen je tuin tijdens de kerst helemaal tot leven. Verras je gasten met een gezellige verzameling lichtgevende bomen, dieren of andere figuren.


laser

Lasers

Met laser kerstverlichting verlicht je je gevel eenvoudig met verschillende patronen. Zo raak je nooit uitgekeken op je kerstverlichting!
projector

Projectoren

Versier je huis of tuin met prachtige patronen en figuren, en dat binnen enkele seconden.