Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Feestdagen

Feestdagen

artikel Speelgoed

Kinderspeelgoed voor de feestdagen

Ruime collectie LEGO®, Playmobil, Vtech, games, spellen etc.

In de zeer ruime collectie vind je speelgoed voor jongens en meisjes van elke leeftijd. Voor samen leren spelen, stimuleren van de ontwikkeling van een goede motoriek of het leren oplossen van problemen. Bij al het speelgoed staat de leeftijdscategorie vermeld. Zo vind je altijd het juiste kinderspeelgoed voor elk kind, jong of oud.Bekijk meer speelgoed
artikel Buitenkansen Xiro drone 2

De XIRO Xplorer Mini met 13 megapixel camera

De besturing van de drone gaat via je Android of iOS smartphone

Met slechts een druk op de knop laat je de drone opstijgen, filmen en landen. De opgenomen beelden deel je met een druk op de knop via social media. Ook zijn er verschillende vormen van besturing mogelijk waaronder motion control. De XIRO Xplorer Mini is voorzien van een Qualcomm processor die je een goede flight control technologie biedt. Er zijn verschillende intelligente vliegmodi beschikbaar zoals onder meer een auto-follow functie.

Binnenkort verkrijgbaar


Bekijk meer cadeau's


artikel Jan Smink

Koken als topchef Jan Smink

Binnenkort vind je hier zijn nieuwste recepten voor de feestdagen

De uit Friesland afkomstige Jan Smink (28) werkt al vanaf zijn 15e als kok. De basis van zijn culinaire talent ligt bij Sterklas in Eindhoven, de hoogste culinaire opleiding van Nederland waar hij in 2011 de beste leerling was, hij is nu werkzaam bij driesterren restaurant De Liberije. Hiernaast draagt Jan op diverse vlakken bij aan de ontwikkeling van culinair Nederland, door onder andere talentbegeleiding, advisering en productontwikkeling. 


Laat je inspireren
Wijn en spijs

Zacht en zoet: Don PX Gran Reserva

Ideale partner voor zowel chocolade en vruchtendesserts als voor (blauwe) kaas 

Laat je verleiden door ongekende aroma’s van tabak, cacao, drop, rozemarijn, Arabische koffie, vanille, chocola, kaneel, perziken op siroop en stroop. En toch verrassend elegant en prachtig in balans.De smaaksensaties van de Don PX Gran Reserva maken het een ideale partner voor zowel chocolade en vruchtendesserts als voor (blauwe) kaas.


Meer wijn en spijssuggesties


Evenement

Sint en piet komen naar Makro

Kom je 25 november ook naar Makro voor een ontmoeting met sint & piet? Kies jouw favoriete cadeaus uit onze speelgoedfolder en neem je verlanglijstje mee naar de vestiging.


Bekijk de evenementen
Buitenkans samsung tablet cadeau

Altijd iets nieuws te ontdekken

Het perfecte cadeau voor de feestdagen. Een tablet, drone, TV of iPhone etc.; je vindt het bij onze Buitenkansen. Als je 100% zeker wilt weten dat die ene Buitenkans voor jou is, kom dan snel langs, want de voorraad is beperkt.

Bekijk de recente buitenkansen
Kerstpaketten

Waardeer uw collega's

Je collega's verrassen met een origineel eindejaarsgeschenk? Met de keuze uit ruim 60 kerstpakketten is er voor ieder wat wils. Nu nog volop keuze dus bestel uw favoriete kerstpakketten!


Bekijk de kerstpakketten