Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Initiatieven

Kledingcontainer2x

Parkeer en doneer

Wil jij je gebruikte kleding, schoenen en textiel recyclen? Makro maakt het je makkelijk met een inzamelingscontainer bij elke vestiging. Hoe meer je doneert, des te minder je het milieu belast met materialen die prima herbruikbaar zijn.

Sortering en verwerking in Nederland
Makro werkt samen met de gecertificeerde inzamelaar Curitas. Door het ingezamelde materiaal in Nederland te laten sorteren en verwerken wordt bijgedragen aan de re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geef je kleding, schoenen en textiel een tweede leven en doneer via de kledingcontainers bij een van onze vestigingen.$name

Sokken met een boodschap

1 op de 5 mensen krijgt te maken met dementie. Helaas zijn er nog geen geneesmiddelen gevonden en blijft onderzoek dus hard nodig. De campagne Sokken met een boodschap heeft als doel geld op te halen voor onderzoek naar alzheimer (een vorm van dementie) door zoveel mogelijk alzheimersokken te verkopen. Deze Alzheimer Socks zijn speciaal ontworpen om alzheimer bespreekbaar te maken. De twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben. Door de sokken te dragen maak je alzheimer bespreekbaar en steun je het goede doel.

Wil jij nog meer doen? Word zelf ook sokkenverkoper voor het goede doel.
Bestel je eigen display* 32 paar AlzheimerSOCKS via info@alzheimersocks.nl onder vermelding van Makro-actie.

*Ieder display bevat 32 paar sokken verpakt in een doos die je gemakkelijk op de toonbank kunt zetten en waaruit de sokken rechtstreeks verkocht kunnen worden.