Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro is 50 jaar!

Landingpage-header3-makro 50 jaar

Makro is 50 jaar!

Dit jaar precies 50 jaar geleden opende Makro op 31 oktober voor het eerst haar deuren in de vestiging Amsterdam. Makro introduceerde daarmee een unieke nieuwe winkelformule, speciaal voor de professionele klant. In de afgelopen jaren is Makro uitgegroeid van Horeca Food-groothandel tot one-stop-shop voor heel ondernemend Nederland. Aan iedere oplossing wordt gedacht, in zowel food als non-food. Dus dat mag gevierd worden! Dat gaan we natuurlijk niet alleen doen, maar vooral voor en met onze klanten. Zij zijn namelijk al 50 jaar de drijvende kracht achter ons succes. Banner-Makro 50 jaar-slimme starters

Het succes van onze klanten was,
is en blijft... onze business.

Wij vieren het succes van al die slimme kleine en grote ondernemers. Het succes waar wij aan hebben mogen bijdragen. En waar we graag aan blijven bijdragen. Als eerbetoon aan het drive van onze oudere en huidige partners en de ambitie van nieuwe ondernemers die vandaag nieuwe plannen maken, hun mouwen oprollen en er tegenaan gaan. Voor hen blijven we continue investeren en innoveren.

 

 

 


Vakmanschap van toen staat bij Makro hoog in het vaandel.

Zo werken op al de Makro ultra-vers afdelingen, zoals AGF, vis, vlees of kaas, altijd opgeleide en ervaren vakspecialisten. Daarnaast wordt het brede assortiment afgestemd op de bedrijfsmatige behoeften van de klanten. Hierbij zetten alle medewerkers van Makro zich dagelijks in om hoge kwaliteit te bieden tegen lage prijzen.

 

 

Banner-Makro 50 jaar-daadkrachtige doeners

'Ik wil de meest succesvolle horecaondernemer van Rotterdam worden.'

Ontmoet Willem en kom erachter wat Makro voor jouw onderneming kan betekenen.