Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Makro is partner van de MICHELIN-gids

$name

Makro is partner van de MICHELIN-gids
Voor de edities 2019, 2020 en 2021

Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in ons land, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een zeer brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele, anonieme inspecteurs. Makro is hierbij betrokken, omdat het de hoogste erkenning is van het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen.

 


image-chef-1
image-chefs-night-tekst

Chef’s Night op 16 december 2018

Het eerste evenement waar Makro als partner van de MICHELIN-gids zal zorgen voor de ingrediënten is tijdens Chef’s Night. Op 16 december a.s. koken de chefs van Nederlands driesterrenrestaurants de sterren van de hemel in de RAI Amsterdam, met lokale en dagverse producten van Makro.
image-chef-2
banner-vers-2

image-michelin-gids-3

Meer over de MICHELIN-gids

De MICHELIN-gids wil onvergetelijke ervaringen voor iedereen toegankelijk maken. Inmiddels worden meer dan 30.000 vestigingen beoordeeld, in meer dan 30 gebieden, op drie continenten. Er zijn meer dan 30 miljoen MICHELIN-gidsen wereldwijd verkocht. De restaurantrecensies omvatten een korte samenvatting van twee tot drie regels en een uitgebreid systeem van symbolen, waarvan de meest gerenommeerde de sterren zijn. Restaurants ontvangen nul tot drie sterren voor de kwaliteit van hun eten op basis van vijf criteria: kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, beheersing van de smaak en kooktechnieken, de persoonlijkheid van de chef-kok in zijn eten, prijs-kwaliteitverhouding en consistentie.