Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Het beste van Pasen

Landingspagina-pasen-2018
Het Paasweekend komt er weer aan. Een heerlijk moment om weer te delen met vrienden en familie. Eieren beschilderen, eieren zoeken, heerlijke uitgebreid ontbijten of anders brunchen. En uiteraard doet Makro hier ook weer aan mee met allerlei mooie aanbiedingen om jou Pasen extra kleur te geven. En dit jaar hebben ook weer een leuke zoek-en-win-actie in de Makro vestiging bij jou in de buurt.

1-3-image-gouden ei

Kom 31 maart eieren zoeken

Deze Pasen hebben we een leuke zoek-en-win-actie in onze vestigingen. Vindt het gouden ei bij de Makro vestiging bij jou in de buurt en win een mooie prijs. En naast het gouden ei, is er ook nog een zilveren en een bronsen ei die goed zijn voor een mooie prijs. Kom zaterdag 31 maart tussen 11.00 en 17.00 zoeken bij jouw Makro vestiging.

Zoek jouw vestiging
2-3-image-paas folder

Paas folder

Van 14 t/m 31 maart is er een speciale folder met de mooiste aanbiedingen voor Pasen. Natuurlijk met de heerlijke producten om een lekker en uitgebreid Paasontbijt samen te stellen, zoals heerlijk paas afbakbroodjes, allerlei soorten broodbeleg, allerlei bakartikelen, maar ook broodroosters, een keukenmachine, eierhouders. 

Bekijk de folderCoquilles met zwarte knoflook S

Paasspecial van Jan Smink

Ook voor Pasen heeft Jan Smink, chef kok bij de Librije en Nederlands winnaar van de Bocuse d’Or, weer een paar heerlijke gerecht bedacht. Hij heeft ze voor je uitgeschreven dus dit is je kans om eens net iets anders op tafel te zetten deze Pasen.


Bekijk het recept