Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

SodaStream

header

Met de SodaStream maak je in een mum van tijd je eigen bruisende water. Geen gesleep meer met grote flessen frisdrank en geen verspilling meer van plastic flessen die je maar één keer gebruikt. Dat is handig en duurzaam! Je bepaalt zelf hoe licht of intens bruisend je water is en met de verschillende siropen is er genoeg afwisseling in smaak.


sodastream

Siropen, cilinders en accessoires
Bij Makro vind je behalve SodaStreamtoestellen ook siropen, cilinders met koolzuur en accessoires. In ons assortiment vind je twee typen SodaStreamtoestellen: de Soda Spirit Black en de Soda Spirit One Touch. Met de siropen kun je zelf smaken toevoegen aan je bruiswater en eindeloos variëren in drankjes en cocktails. Ook zijn er verschillende herbruikbare flessen beschikbaar om je bruiswater in te maken en makkelijk mee te nemen. Wel zo milieuvriendelijk.

Lege cilinders
Lege cilinders omruilen voor volle? Ook dat is geen enkel probleem. Neem je lege cilinders mee naar de klantenservice in je dichtstbijzijnde vestiging en voor € 10,99 (excl. btw) voorzien we je van een nieuwe. Indien je een lege cilinder wilt inleveren maar er geen nieuwe voor in de plaats hoeft, kun je je cilinder opsturen naar het antwoordnummer van SodaStream en ontvang je € 2,00 retour.