Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Special: Startklaar

Startklaar voor een nieuw jaar

Doelen stellen voor 2017. Professionele en persoonlijke ontwikkeling, hoe vergroot ik de zichtbaarheid van mijn bedrijf, wat heb ik nodig voor het starten van een nieuw bedrijf? Veel vragen waar een beginnende en meer ervaren ondernemer zich mee bezig houdt. Kies voor een Topstart in 2017 en kom naar Makro. Bij ons vind je alles voor vliegende start van je business en bieden wij het beste assortiment.


special-netwerkplein-2

Topstart op het Netwerkplein

Voor een professionele Topstart hebben we 3 speciale thema-workshops op het Netwerkplein gepland. Daarnaast kan je elke maand verschillende evenementen bijwonen op het Netwerkplein. Tijdens deze evenementen doe je nieuwe kennis en vaardigheden op en kan je mede-ondernemers en gelijkgestemden ontmoeten om van visie en gedachten te wisselen. Bekijk hier alle evenementen of schrijf je vandaag nog in.

special-topstart-2

Meer informatie

Ga ook voor een Topstart in 2017. Bij Makro vind je alles voor je professionele business, je persoonlijke ontwikkeling en bieden wij het beste assortiment. Kijk hier waar je dichtstbijzijnde Makro is of bekijk hier alvast de nieuwste folders.