Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Weekenddeals

pagina

Van plan om een oud apparaat te vervangen, of gewoon je huis of werkplek te upgraden met iets gloednieuws? Dit weekend is hét moment met de beste aanbiedingen op bijna alles met een stekker.

Kies uit de meest vooraanstaande merken, zoals Apple, Canon, HP, Samsung, Siemens, AEG, Philips, Bosch, Sony, Marshall en nog veel meer.


Voor ieder wat wils

Handige apparatuur voor op kantoor of je werkplek, zoals een iPad, Macbook Air 2018 of 2019, Canon of HP printers en koffiezetapparaten. Of juist even helemaal ontspannen met een warmtedeken of hand-, voet- of nekmassageapparaat.

Om het huishouden wat makkelijker te maken verschillende wasmachines, drogers en vaatwasmachines van Bosch en Siemens, en niet te vergeten, stofzuigers. Voor in de keuken bijvoorbeeld een handige Kenwood keukenmachine, een Tristar Crispy Fryer of een Princess grillplaat.

LED televisies van 32” tot maar liefst 65” of de enige echte LG OLED tv. Maak je entertainmentset meteen compleet met een audiosysteem, soundbar, hoofdtelefoon of JBL Bluetooth speaker.

logos