Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Gezond & Duurzaam

Gezondheid en duurzaamheid zijn actuele thema’s die volop kansen bieden voor ondernemers. Bijvoorbeeld met onze keuze voor super foods. Deze zorgen voor een gezond en actief lichaam en zijn daarom voor ambitieuze ondernemers van vitaal belang. In de keuze van onze producten houden we verder rekening met de toename van allerlei allergieën. Makro staat ook voor duurzaam en gewetensvol ondernemen. Zo dragen wij bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot door te kiezen voor lokale producten. 


product-ontbijtgranen-smaakt

Smaakt: lekker en duurzaam

Biologisch is goed voor de wereld, goed voor je lijf en bovenal ontzettend smaakvol! De biologische producten van Smaakt worden met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur gemaakt. Dit betekent dat de grondstoffen zorgvuldig worden gekozen en afkomstig zijn van biologisch gecertificeerde leveranciers. Bij het produceren van de producten worden er bovendien geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen aan toegevoegd. Kortom, pure en echte producten van hoogwaardige biologische kwaliteit met hoge voedingswaardes. 


Bekijk meer

product-biologisch-ekoland

Ekoland: voor een compleet biologisch gevuld  restaurantbord

Ekoland helpt jou om je gasten te verwennen met een compleet biologisch restaurantbord. Een biologisch, culinair aanbod komt voor jou en je gasten binnen handbereik. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere peulvruchten, noten en granen. Kortom, een onmisbare aanvulling voor vlees, vis en groenten. Zo gaan we samen voor de volwaardige honderd procent biologisch. Lees meer


Bekijk meer

De Vegetarische Slager Kipstuckjes

De Vegetarische Slager: culinair genieten, zonder vlees

Het ideaal van De Vegetarische Slager is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meerdere dagen achterwege laten. Door de smaak van echt vlees te vangen onderscheidt het merk zich met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers die volgens topchefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden is. 

Producten van De Vegetarische Slager zijn eiwit- en vezelrijk en vetarm. De focus ligt op smaak, om een heerlijk alternatief te bieden voor vlees dat ook de voedingswaarde evenaart. Met ingrediënten als GMO-vrije soja, lupine en/of regionaal geteelde groenten, heeft het vegetarische vlees van De Vegetarische Slager daarnaast ook een kleine ecologische footprint. Lees meer


Bekijk meer