Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Welcome Back Evenement

Landingspagina-header

Welcome Back Evenement

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus organiseren we een Welcome Back Evenement voor alle klanten van Makro Vianen. Ons hele terrein komt vol te staan met foodtrucks, demo-keukens en pop-up restaurants waar jullie je mooiste gerechten en/of specialiteiten aan onze klanten kunnen presenteren en verkopen. Je krijgt dus de ruimte om je restaurant/winkel te presenteren en te verkopen aan de minimaal 2000 klanten die onze winkel in een weekend gemiddeld bezoeken. Daarnaast nodigen we ook onze niet horeca-gerelateerde relaties uit om hun producten te demonstreren.

We vragen geen inschrijfgeld of afdracht, wel vragen we je de producten waar jullie mee gaan werken bij ons aan te kopen. We maken er verder uiteraard een feest van met (live) muziek en kinderactiviteiten (springkussen en miniclub).

Promotie:

Er komt een advertentie in een regionaal weekblad. Daarnaast zorgen wij er voor dat iedere klant die onze winkel bezoekt in de maanden juli en augustus een flyer ontvangt, ook zullen we onze social media kanalen inzetten om dit evenement onder de aandacht te brengen. We vragen jullie (en onze overige deelnemende partners) hetzelfde te doen. Wij zorgen uiteraard dat jullie in het bezit komen van de flyers en advertentie voor op social media.

Bekijk de voorwaarden en download het inschrijfformulier