Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Bbq en outdoor cooking 2019

$name

HET WORDT EEN MOOIE BBQ-ZOMER

Maak van buiten eten een outdoor cooking experience, met de allernieuwste barbecues en de lekkerste barbecue-recepten. Bij bbq-specialist Makro vind je alles wat je nodig hebt. Oók allerlei handige bbq-accessoires.


$name

Barbecue kopen? Hij staat bij Makro

Wil je op houtskool barbecueën, op gas of kies je voor een elektrische bbq? Zoek je een kleine barbecue of een professionele 8-branders grill? Makro heeft hem! Lees meer en ontdekt welke bbq de jouwe wordt.


RubsMarinades

Zo krijg je die echte bbq-smaak

Als je vlees of vis op een professionele manier kruidt en marineert, ja dan krijg je die verrukkelijke, authentieke barbecuesmaak. Maak kennis met al onze yummie rubs en marinades.


Sauzen

Zonder saus geen barbecue

Vlees van de barbecue vraagt om saus. Altijd. En ook vis en groenten houden van een lekker sausje. Je vindt ze bij Makro. Allemaal even voordelig en even yummie.


$name
$name
$name

Baas BBQ

In het nieuwe seizoen van het tv-programma Baas BBQ, gaan wij deze zomer weer op zoek naar de beste barbecue-er van Nederland! Met de beste ingrediënten en de meest professionele BBQ-tools, zetten 15 strijdlustige, tweekoppige teams de meest originele en lekkerste barbecuecreaties neer.