Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ

Header-bbq-home

Alles voor de perfecte barbecue

Naast een uitgebreid barbecue, vlees, vis en sauzen-assortiment, vind je bij ons ook alle BBQ-accessoires. Nieuw bestek, borden en disposables, kookgerei, apparatuur... zelfs een compleet nieuwe eethoek voor binnen of buiten vind je in ons BBQ-assortiment. Kijk en lees wat de barbecue jou allemaal kan bieden.Image-bruchettas

BBQ-recepten

Daar waar de traditionele barbecue kok misschien zweert bij het grillen van wat vlees, is er voor wie wat anders wilt ook genoeg te genieten met de barbecue. 


Bekijk de BBQ-recepten


Open graph-bbq-schoonmaken

Hoe maak ik mijn barbecue schoon? 

Wanneer je het BBQ-rooster van je barbecue toch al langer dan een week niet hebt schoongemaakt is er een effectieve manieren om deze weer vet en vuil vrij te krijgen. 


Bekijk de BBQ schoonmaaktipsMaak iedere BBQ compleet

De mogelijkheden omtrent barbecueën blijft elk jaar groeien. Naast de traditionele houtskool en gasbarbecues worden de elektrische barbecues en de kamado's met de jaren populairder. Dus voor wie dit jaar weer lekker wilt grillen zijn er mogelijkheden genoeg. En niet alleen de barbecues innoveren ook de barbecuegerechten gaan mee met hun tijd. Daar waar de traditionele barbecue kok misschien zweert bij het grillen van wat vlees, is er voor wie wat anders wilt ook genoeg te genieten met de barbecue. Wat denk je van wat heerlijke verse vis, een traditioneel pizzaatje bakken of groenten grillen of stomen. Wat voor gerecht jij ook wilt, de barbecue kan het voor je bereiden. Daarom staan we op deze plek graag even stil bij de barbecue en wat je er allemaal mee kunt doen. Van de verschillende soorten barbecues, hun voor- en nadelen en grilltechnieken tot aan de heerlijkste gerechten; vis, vlees, kip, groenten met een zalig barbecuesausje naar smaak erbij.