Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ

Header-bbq-home

Alles voor de perfecte barbecue

Naast een uitgebreid barbecue, vlees, vis en sauzen-assortiment, vind je bij ons ook alle BBQ-accessoires. Nieuw bestek, borden en disposables, kookgerei, apparatuur... zelfs een compleet nieuwe eethoek voor binnen of buiten vind je in ons BBQ-assortiment. Kijk en lees wat de barbecue jou allemaal kan bieden.
BBQ Zaken 2018

Image-bruchettas

BBQ-recepten

Daar waar de traditionele barbecue kok misschien zweert bij het grillen van wat vlees, is er voor wie wat anders wilt ook genoeg te genieten met de barbecue. Wat denk je van wat heerlijke verse vis, een traditioneel pizzaatje bakken of groenten grillen of stomen. Wat voor gerecht jij ook wilt, de barbecue kan het voor je bereiden. 


Bekijk de BBQ-recepten


Open-graph

Elke zondag 17.30 op RTL4

De voorrondes zijn voorbij en het komt nu nog neer op de laatste teams. De komende weken worden een keiharde afvalrace die zal eindigen met 1 team dat er vandoor zal gaan met de titel Baas BBQ 2018!. En dit spektakel zal ook worden opgenomen voor ons eigen Baas BBQ tv-programma dat zal worden uitgezonden op RTL 4.


Meer over de wedstrijd


Open graph-bbq-tuin-en-terras

Tuin en terras

Als het aankomt op heerlijk relaxed buiten zitten en eten kan je het zo gek maken als je wilt. Een simpel tafeltje en stoelen is voor sommige genoeg, maar wat dacht je anders van een ware sofa-set of een comfortabele lounchehoek... of wat dacht je van een waar hemelbed... speciaal voor buiten! De lijn tussen binenn en buiten vervaagd steeds meer en dit biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van je tuin.


Laat je inspireren


Open graph-bbq-schoonmaken

Hoe maak ik mijn barbecue schoon? 

Wanneer je het rooster van je barbecue toch al langer dan een week niet hebt schoongemaakt is er een effectieve manieren om deze weer vet en vuil vrij te krijgen. Het rooster maak je gemakkelijk schoon door het in een vuilniszak te stoppen, doe er Biotex in en giet er kokend water bij. Bind de zak dicht en laat dit een nacht liggen. De volgende dag maak je het rooster met een borstel moeiteloos schoon.


Bekijk meer schoonmaaktips


Maak iedere BBQ compleet

De mogelijkheden omtrent barbecueën blijft elk jaar groeien. Naast de traditionele houtskool en gasbarbecues worden de elektrische barbecues en de kamado's met de jaren populairder. Dus voor wie dit jaar weer lekker wilt grillen zijn er mogelijkheden genoeg. En niet alleen de barbecues innoveren ook de barbecuegerechten gaan mee met hun tijd. Daar waar de traditionele barbecue kok misschien zweert bij het grillen van wat vlees, is er voor wie wat anders wilt ook genoeg te genieten met de barbecue. Wat denk je van wat heerlijke verse vis, een traditioneel pizzaatje bakken of groenten grillen of stomen. Wat voor gerecht jij ook wilt, de barbecue kan het voor je bereiden. Daarom staan we op deze plek graag even stil bij de barbecue en wat je er allemaal mee kunt doen. Van de verschillende soorten barbecues, hun voor- en nadelen en grilltechnieken tot aan de heerlijkste gerechten; vis, vlees, kip, groenten met een zalig barbecuesausje naar smaak erbij.