Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Barbecues

Een barbecue voor iedereen

Een BBQ voor iedereen

Is de oude barbecue toe aan vervanging of ben je klaar voor de volgende stap? Je vindt hier diverse soorten en maten barbecues. Of je nu een compacte barbecue zoekt, een complete buitenkeuken of een kamado: er zit zeker een passende keuze tussen.


Houtskoolbarbecues

Grill Guru

Grill Guru kamado

Het hele jaar rond grillen

Je ziet ‘m steeds meer: de kamado ofwel ‘barbecue-ei’. De kamado is van oudsher een Japanse houtskool of houtoven van klei. Tegenwoordig is een kamado van gebakken en geglazuurd keramiek. Binnenin zit een keramische plaat waarop je houtskool kunt leggen. De kamado is alles wat je kan verlangen en meer.

Met de Kamado kun je:

  • barbecueën
                      
  • stomen
                                         
  • grillen 

  • bakken
  • slowcooken
  • vis roken

Ontdek de Grill Guru kamado

Weber

Weber

Het Amerikaanse merk Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues. In 1952 introduceerde Weber de eerste kogelbarbecue met deksel. Dankzij de superieure kwaliteit, de innovatieve concepten en de sterke service is Weber altijd een juiste keuze.

Tarrington House

Tarrington House

Tarrington House is door Makro speciaal geïntroduceerd om een oplossing te bieden van hoge kwaliteit en mooi design tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de houtskool- en gasbarbecues van Tarrington House voldoen aan al deze criteria.


Jamie Oliver

Jamie Oliver

Barbecueën als een topchef! Maak met Jamie Oliver van je BBQ een feest. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn producten en mooie vormgeving ben je verzekerd van een goede start van het BBQ-seizoen.

Gasbarbecues

Tarrington House

Baas van de buitenkeuken

Op een gasbarbecue kan je het hele jaar rond je kokshart ophalen. Deze vorm van barbecueën geeft je optimale controle op de temperatuur: snel warm, eenvoudig constant te houden en snel hoger of lager te zetten. Een gasbarbecue belooft gebruiksgemak en is simpelweg geweldig koken.

gas-weber-buitenkeuken

Weber

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit gasbarbecue, dan is Weber uiteraard een uitstekende keuze. Een grote buitenkeuken of een kleinere variant, Weber heeft een geschikt model voor een geslaagde barbecue.

Cadac Stratos Black

Cadac

Cadac barbecues staan voor luxe. Buitenkeukens van Cadac bieden BBQ-liefhebbers de ervaring van zorgeloos genieten van je buitenkeuken. Veel handige functies zorgen voor een eenvoudige en geslaagde barbecue. 

Jamie Oliver draagbare gasbarbecue

Jamie Oliver

Een Jamie Oliver gasbarbecue ziet er fantastisch uit en is een uitstekende keuze. Voor een kleine tuin of balkon is er een handzaam en opvouwbaar model en voor een ruimere tuin is er een groot model met veel opties. 


Maak iedere BBQ compleet

Naast een uitgebreid barbecue assortiment, vind je bij ons ook alle BBQ-accessoires. Nieuw bestek, borden en disposables, kookgerei, apparatuur... zelfs een compleet nieuwe eethoek voor binnen of buiten vind je in ons BBQ-assortiment.