Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Elektrische barbecues

Header

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


ALTIJD KLAAR VOOR GEBRUIK

Een elektrische barbecue staat altijd klaar voor gebruik. Overal waar een stopcontact is kan je er snel mee aan het werk, óók op je balkon. En makkelijk schoon te maken dat-ie is!


Voordelen

Dit is elektrisch barbecuen:

- snel op temperatuur
- ook in kleine en overdekte ruimtes
- geen rook of opwaaiend as



Nadelen

Houd rekening met:

- niet ideaal voor grote groepen
- duurder in aanschaf dan een houtskool barbecue
- minder geschikt om veel verschillende gerechten te bereiden



$name

WELKE ELEKTRISCHE BBQ WIL JE?

Ga jij voor makkelijk en snel? Dan is een elektrische barbecue echt iets voor jou. We hebben een paar mooie elektrische barbecues van Weber in ons assortiment waaronder tafelmodellen en modellen op een standaard. Hieronder hebben we er drie voor je uitgelicht.

Barbecue1

Icook Teppanyaki

RVS Teppenyaki voorzien van uitklapbare zijtafels waarop je je pannetjes en sauzen kwijt kan. De iCook Teppanyaki heeft naast een kookoppervlak van 1536 cm ook een RVS 304 aanrecht van 1,2 mm dikte en een RVS 201 kast. Met piezo-ontsteking, inclusief gasslang en –connector.


Bekijk deze barbecue


Barbecue2

Pulse 1000 zonder standaard

Elegante elektrische barbecue met een industrieel design en gemakkelijk te reinigen. Dankzij het digitale temperatuurscherm aan de voorkant weet u altijd hoe heet het binnen in de barbecue is of je gebruikt de iGrill thermometer in de app. Dankzij de met porselein geëmailleerde, gietijzeren grillroosters koekt voedsel niet aan en wordt de warmte perfect vastgehouden.


Bekijk deze barbecue


Veiligheid

Geen open vuur maar toch opletten

Rol bij een elektrische barbecue het gehele snoer af voordat je de barbecue aanzet. En zorg ervoor dat kinderen op een veilige afstand van de barbecue blijven. Zeker bij een tafelmodel barbecue. Let ook op opspattend vet van de bbq. Mocht er iets zijn met de barbecue zet dan altijd eerst de stroom uit voordat je bekijkt wat er aan de hand is. En we raden voor de veiligheid aan om na gebruik de elektrische koppel uit de barbecue te halen voordat je hem wegzet.



Brandstof

Het grill oppervlak is overal even heet

De verwarmingselementen van de barbecue verwarmen gelijkmatig het gehele grilloppervlak. Hierdoor is het gehele oppervlak te gebruiken en wordt alles gelijkmatig gaar. Het is wel lastiger om voedsel dat al gaar alleen op temperatuur te houden zoals bij een houtskool barbecue. De warmte is wel snel aan te passen. De meeste elektrische barbecues zijn kleiner dan ander type barbecues waardoor ze vooral geschikt zijn voor kleinere hoeveelheden.



Tips

Elektrisch barbecuen: Iedereen kan het.

Je steekt de stekker in het stopcontact en barbecuen maar. Geen speciale technieken, een kind kan de barbecue doen :). Moet het iets warmer verstelt dan temperatuurknop en het verwarmingselement gaat meer of minder warmte uitstralen. Zo simpel is het. Doordat je niet met kolen of gas en dus open vuur werkt, heb je geen last van rookontwikkeling. Daarom is een elektrische barbecue zeer geschikt voor op een balkon of boot. In sommige gevallen is dit het enige type barbecue die je van VVE's of huurbazen mag gebruiken op balkons.



Schoonmaken

Een elektrische barbecue is snel schoon

Zet de bbq 10 minuten op de hoogste stand zodat alle achtergebleven etensresten verbranden. Doordat er veel ruimte tussen de verwarmingselementen en de kuip zit, veeg je deze gemakkelijk schoon. Daarna gooi je de waterbak of lekbak leeg en dan laat je de barbecue afkoelen. Dat duurt ongeveer een uur.



Merk_Header
Weber
Icook
$name