Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Horeca barbecues

Header

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


BEGIN HET SEIZOEN MET EEN PROFESSIONELE BARBECUE

Zoek je een houtskool-, gas- of Kamado-barbecue? Wij hebben een uitgebreid assortiment. De barbecues zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, getest voor horecagebruik en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres ook voor alle benodigde accessoires en brandstoffen.


Barbecue1

Vision Grills Professionele Kamado

Deze professionele Kamado keramische barbecue is een kruising tussen een traditionele barbecue en een rookoven. Doordat de barbecue gesloten is, wordt het vlees gegaard door middel van indirecte verhitting en hete rook waardoor vlees en vis sappiger blijven. De barbecue bevat een rookkamer en door middel van de regelbare luchttoevoer kun je zelf de temperatuur bepalen. Doordat de barbecue uit verschillende delen bestaat, is het zelfs mogelijk om deze als houtskool- en grillbarbecue te gebruiken.


Bekijk deze barbecue


Barbecue2

Metro Professional Buitenkeuken

Metro Professional buitenkeuken Deluxe, voor de echte buitenkok. Deze buitenkeuken is voorzien van maar liefst 4 branders en ook nog 1 zijbrander. Controlepaneel met LED verlichting, een ingebouwde thermometer en veel opbermogelijkheden. Buitenkoken is nog nooit zo makkelijke en comfortabel geweest.


Bekijk deze barbecue


Barbecue3

Metro Professional Barbecue 8-branders grill

Deze Metro Professional RVS grill werkt op gas. De grill heeft een oppervlakte van 120 cm bij 50 cm. De barbecue heeft 8 ontstekers en aan allebei de kanten een opklapbare bijzettafel. Inclusief gasslang , drukregelaar en hoes.


Bekijk deze barbecue


Barbecue4

Metro Professional Swing Houtskool Barbecue

De Metro Professional houtskool swing is gemaakt van RVS. De BBQ heeft de volgende afmetingen: (L) 155 cm x (B) 155 cm x (H) 183 cm. De BBQ heeft een grote grill (96 cm diameter) en een kleine grill (46 cm diameter).


Bekijk deze barbecue


$name
$name

Baas BBQ

In het nieuwe seizoen van het tv-programma Baas BBQ, gaan wij deze zomer weer op zoek naar de beste barbecue-er van Nederland! Met de beste ingrediënten en de meest professionele BBQ-tools, zetten 15 strijdlustige, tweekoppige teams de meest originele en lekkerste barbecuecreaties neer.