Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Houtskool barbecues

Header_1

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


VUURTJE STOKEN EN GRILLEN MAAR

De houtskool barbecue kent iedereen. Je vult hem met houtskool of briketten, wacht tot hij goed heet is en geniet even later van vlees met die typische, authentieke barbecuesmaak.


Voordelen

Dit is barbecueën op houtskool

- echte bbq-smaak
- temperatuur van 400 graden of nog hoger
- veel keus: van voordelig tot professioneelNadelen

Houd rekening met

- op temperatuur komen duurt even
- rook
- alleen bij mooi weer$name

WELKE HOUTSKOOL-BBQ WIL JE?

De bekendste variant blijft de kettle barbecue. In ons assortiment te vinden in verschillende maten, verschillende prijsklasses en van verschillende merken. Daarnaast zijn er ook veel andere modellen. Ook professionele houtskoolbarbecues in ons assortiment voor catering en horeca. Hieronder hebben we er 3 uitgelicht.


Bekijk alle houtskool barbecues


Barbecue1

Kettle Barbecue Weber Master-Touch

Met het Gourmet BBQ System grillrooster kun je buiten ontbijt maken, chilisaus laten sudderen en een perfect gegrilde pizza bereiden. Dankzij de verbeterde ventilatie kun je nu met één barbecue tegelijkertijd grillen, roken en braden en extra’s zoals de Tuck-Away dekselhouder en het One-Touch reinigingssysteem maken houtskoolbarbecueën en het dagelijks leven een stuk eenvoudiger.


Bekijk deze barbecue


Barbecue2

Tarrington House Sorno Kettle Houtskoolbarbecue

Stijlvolle houtskoolbarbecue van het eigen merk Tarrington House. De authentieke BBQ-ervaring creëer je met een houtskoolbarbecue. Grillen op houtskool zorgt voor hogere temperaturen en leent zich uitstekend voor de klassieke BBQ-smaak door het vuur dat direct onder de gerechten brandt.


Bekijk deze barbecue


Barbecue3

Tarrington House Big barrel Houtskoolbarbecue

Stijlvolle houtskoolbarbecue van het eigen merk Tarrington House met een kookoppervlak van 3567m2, hittebestendige handgrepen, een verwijderbare astray en vouwbare zijtafel. Kwaliteit en design, voor een mooie prijs.


Bekijk deze barbecue


Veiligheid

Veilig aansteken

De veiligste en makkelijkste manier om een houtskool-bbq aan te steken is met een brikettenstarter en aanmaakblokjes:
- vul de starter met briketten
- leg drie aanmaakblokjes op het bbq-rooster en steek ze aan
- zet de gevulde brikettenstarter boven de aanmaakblokjes
- wacht tot de briketten bedekt zijn met een grijze as laag
- schud de briketten op het roosterBrandstof

Houtskool of briketten?

Houtskool is sneller warm en briketten gloeien langer. Aansteken kunt u het beste doen met behulp van een brikettenstarter en aanmaakblokjes. Dit is de meest eenvoudige en veilige weg naar het perfecte gloedbed.

Houtskool:

+ Makkelijk aan te maken
+ Hogepiek temperatuur
- Gloeiduur is korter maar heviger

Briketten:

+ Langere gloeiduur
+ Stabiele warmte
Tips

Het zit hem in de techniek.

Er zijn slechts twee manieren om te grillen op de barbecue: direct en indirect. Wanneer je begrijpt welke techniek je het beste kunt gebruiken, ben je al halverwege. Lees meer over de verschillen tussen direct en indirect grillen en welke mogelijkheden er verder zijn.Schoonmaken

Een schone grill gaat langer mee

Maak de barbecue na elk gebruik met een staalborstel schoon en je voorkomt het vastplakken van vlees op je grill. Schoonmaken gaat makkelijker als de grill nog een beetje warm is. As weggegooid? Borstel overgebleven as- en etensresten weg. Dat voorkomt onnodig veel rook en slechte smaken bij een volgende keer.$name
Barbecue4

Metro Professional Swing Houtskool Barbecue

De Metro Professional houtskool swing is gemaakt van RVS. De BBQ heeft de volgende afmetingen: (L) 155 cm x (B) 155 cm x (H) 183 cm. De BBQ heeft een grote grill (96 cm diameter) en een kleine grill (46 cm diameter).


Bekijk deze barbecue


Merken_Header
Weber
Aro
Tarrington
Professional
$name