Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

On the go barbecues

Header

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


GRILL WAAR JE WIL

Reizen met het gevoel van thuis. Of je nu op vakantie bent of een wandeling in de bossen maakt, de heerlijke smaak van barbecue zorgt ervoor dat het eten fantastisch zal zijn, waar je ook bent.


Voordelen

Dit is On The Go barbecueën:

- je verse vangst direct op de barbecue
- compact dus makkelijk in onderhoud
- snel gebruiksklaar


Nadelen

Houd rekening met:

- pas op met vuur in de natuur
- niet altijd even comfortabel
- kleine porties


$name

WELKE ON THE GO BBQ WIL JE?

Ga jij voor barbecueën op het strand, in een park of waar dan ook in de natuur? Dan is een draagbare barbecue echt iets voor jou. We hebben een paar mooie compacte houtskool- en gasbarbecues in ons assortiment. Hieronder hebben we er drie voor je uitgelicht.

Barbecue1

Weber Smokey Joe serie

Ondanks zijn compacte formaat is de Smokey Joe Premium uiterst veelzijdig: perfect voor het grillen van steaks, vis of zelfs een hele kip. De barbecue heeft een grill oppervlak van 37 cm. Met porselein geëmailleerde ketel en deksel, dekselgreep met hitteschild en drievoudig verchroomd bovenrooster. De aluminium ventilatieroosters bieden een goede luchtstroom voor perfect barbecueën.


Bekijk deze barbecue


Barbecue2

Cadac City Chef 40 Olive green

Met de Citi Chef 40 bereid je elk denkbaar gerecht in stijl. op het (dak)terras, balkon of in de tuin. Met zijn handige draagtas neem je hem ook eenvoudig mee. De Citi Chef 40 is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare, geëmailleerde vetpan. Deze is bovendien vaatwasserbestendig. Wil je meer dan alleen barbecueën? De Citi Chef 40 is uit te breiden naar wens met veel optionele kookoppervlakken.


Bekijk deze barbecue


Barbecue3

Tarrington House Top Chef Grill

Rechthoekige houtskoolbarbecue geschikt voor 8 personen van het eigen merk Tarrington House. De authentieke BBQ-ervaring creëer je met een houtskoolbarbecue. Grillen op houtskool zorgt voor hogere temperaturen en leent zich uitstekend voor de klassieke BBQ-smaak door het vuur dat direct onder de gerechten brandt.


Bekijk deze barbecue


Veiligheid

Let op met vuur in de natuur

Het spreekt voor zich maar een extra waarschuwing kan geen kwaad. Vooral in de zomer kan het droog zijn in de natuur. Een klein vonkje kan al leiden tot een bosbrand. Kijk hier dus erg mee uit. Op het strand kan dit natuurlijk geen kwaad. Het gevaar is daar hooguit dat je broodje hamburger in het zand valt.


Brandstof

Het kan allebei

Met een gasbarbecue hoeft je niet aan de slag met aanmaakblokjes. Plug er een gasfles in en je bent klaar om te grillen. Wel een klein risico dat je gasfles net leeg is als je op het strand zit. Een houtskoolbarbecue is wat meer werk qua aanmaken. Ook moet er een zak houtskool en aanmaakblokjes mee in de rugzak. Het is wat extra moeite maar dan zit je wel op en top te genieten van die echte bbq smaak.


Tips

Het zit hem in de techniek

Er zijn slechts twee manieren om te grillen op de barbecue: direct en indirect. Wanneer je begrijpt welke techniek je het beste kunt gebruiken, ben je al halverwege. Lees meer over de verschillen tussen direct en indirect grillen en welke mogelijkheden er verder zijn.Schoonmaken

Een schone grill gaat langer mee

Maak de barbecue na elk gebruik met een staalborstel schoon en je voorkomt het vastplakken van vlees op je grill. Schoonmaken gaat makkelijker als de grill nog een beetje warm is. As weggegooid? Borstel overgebleven as- en etensresten weg. Dat voorkomt onnodig veel rook en slechte smaken bij een volgende keer.Trends

Met de Go-Anywhere houtskool barbecue. Hij past in de handbagage.

Reizen met het gevoel van thuis. Als u dagenlang op weg bent ergens naartoe, brengt de Go-Anywhere draagbare houtskoolbarbecue een stukje thuis aan tafel, zelfs onderweg.Merken_Header
Weber
Tarrington
Cadac
Campingaz
$name