Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Smoker barbecues

Header

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


LEKKER LANGZAAM

Met een smoker-bbq kan vlees of vis langzaam garen. Je legt het namelijk niet direct boven de hittebron. Vlees van de smoker is bijzonder mals en heeft een heerlijke rooksmaak. De kans op aanbranden is bij smoking klein.


Voordelen

Dit is smoker barbecueën:

- roken is de meest gezonde bbq-methode
- ideaal om vis te roken
- indirecte garing voorkomt aanbrandenNadelen

Houd rekening met:

- vergt oefening of bbq-ervaring
- veel rook
- smoken duurt wat langer$name

WELKE SMOKER WIL JE?

Ben jij een echte bbq-liefhebber en wil je uitgebreid de tijd nemen om stukken vlees of vis langzaam te garen? Dan is slow cooking met een smoker echt iets voor jou! Hieronder hebben we drie smokers voor je uitgelicht.

Bekijk alle smokersBarbecue1

Tarrington House Calatrava Pellet Smoker

De roker laat het hart van BBQ-professionals sneller kloppen en staat voor een ongeëvenaarde smaak als het gaat om houtvuuraroma's. Een absoluut hoogtepunt is de volledig automatische bediening van de pelletmaaier. Dit is niet alleen een grill, het is het hoogtepunt van elke barbecue. Het gegarandeerde genotresultaat: de perfecte balans tussen vlees en rook. De verticale smoker leent zich exclusief voor het roken van gerechten. De andere smokers kan je ook gewoon als houtskoolbarbecue gebruiken.


Bekijk deze barbecue


Barbecue2

Char-Broil Digital Smoker

Digitale rookkast met LED-regelpaneel en 4 rekken. Met een kookoppervlak van 4712 cm2 is deze smoker geschikt om eten te bereiden voor circa 12 personen. Dankzij de verwijderbare vetopvangbak is deze digital smoker makkelijk schoon te maken.


Bekijk deze barbecue


Barbecue3

Tarrington House Batesville Smoker

Geniet van gerookt vlees of vis met deze rookoven van het eigen merk Tarrington House. Met de ingebouwde thermometer behoud je de ideale temperatuur voor een urenlange low and slow temperatuur. Geef je eten een heerlijke rooksmaak.


Bekijk deze barbecue


Veiligheid

Een smoker wordt heet en geeft rook

Zet je smoker bbq op een veilige plek zodat kinderen er niet bij kunnen. En zet ‘m niet dichtbij je huis of verkeer vanwege mogelijke rookontwikkeling. Gebruik nooit benzine of petroleum om de briketten aan te steken. Dit komt de smaakt niet ten goede. Er zijn speciale aanmaakblokjes te verkrijgen zonder benzine en petroleum.


Brandstof

Tip: Gebruik houtpellets voor extra smaak

Houtpellets zijn hartstikke praktisch en geven je smokegerechten dat speciale en oh zo gezonde houtaroma. Appel, kers, eik of els? Houtpellets zijn er in jouw favoriete smaak. En als je smoker groot genoeg is dan kun je gewoon houtsnippers of openhaardhout gebruiken.


Tips

Wordt een echte smoker

Er zijn twee manieren om te grillen in een smoker: direct en indirect. Wanneer je begrijpt welke techniek je het beste kunt gebruiken, ben je al halverwege. Lees meer over de verschillen tussen direct en indirect grillen en welke mogelijkheden er verder zijn.Schoonmaken

Een schone smoker

Is de smoker uitgeschakeld en afgekoeld? Met een staalborstel krijg je de kookroosters goed schoon. Gebruik een speciaal roestvrijstaalpoetsmiddel en een zachte doek om de grill schoon te maken. De lekbak onderhouden door deze met aluminium folie te bedekken en deze folie regelmatig te vervangen.Trends

Met de digital electric smoker van Char-Broil

Ontworpen voor diegenen die houden van de klassieke, rijke smaak van gerookt voedsel, maar een meer moderne, probleemloze rookmogelijkheid willen. Deze Char-Broil®-roker beschikt over een handig kijkvenster op afstand, en een binnenverlichting. Rook ribs, kip, kalkoen of varken met gemak. De Digital Electric Smoker heeft een enorme kookruimte van 1.000 vierkante centimeter, genoeg ruimte om een feest te organiseren.


Bekijk deze smoker


smoker-merken
Grillguru
Tarrington
$name