Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Speciale barbecues

Header

   GAS      HOUTSKOOL      KAMADO      SMOKER      ELEKTRISCH      ON THE GO      SPECIALS     HORECA


VOOR DE THUISKOK MET SPECIALE WENSEN

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Misschien een houtskool oven? Of een hangende barbecue? Of misschien wel een speciale swing barbecue voor barbecues met grote groepen? Op deze pagina vind je een variatie aan speciale barbecues uit ons assortiment. Tot aan buitenkeukens en -ovens toe.


Barbecue1

Tarrington House Hangende Barbecue Sassari

Hangende houtskoolbarbecue van Tarrington House. In hoogte verstelbaar en met een grill oppervlak van 65 cm. Ideaal om met een groep op te grillen en lekker rond te loungen.

Bekijk deze barbecue
Barbecue2

Icook Teppanyaki

RVS Teppenyaki voorzien van uitklapbare zijtafels waarop je je pannetjes en sauzen kwijt kan. De iCook Teppanyaki heeft naast een kookoppervlak van 1536 cm2 ook een RVS 304 aanrecht van 1,2 mm dikte en een RVS 201 kast. Met piezo-ontsteking, inclusief gasslang en –connector.

Bekijk deze barbecue
Barbecue3

Tarrington House Carson 4 in 1

Een 4-in-1 combi gas- en houtskoolbarbecue van Tarrington House. Combineer de functionaliteit van gas, houtskool en een smoker in 1 barbecue. Ook voorzien van een zijbrander. . Met deze 2-in-1-variant heb je altijd de keuze om te grillen op makkelijk te bedienen gasvlammen of op karakteristiek houtskool.Ervaar een volledige kookervaring in de buitenlucht.

Bekijk deze barbecue
$name
Barbecue4

Metro Professional Swing Houtskool Barbecue

De Metro Professional houtskool swing is gemaakt van RVS. De BBQ heeft de volgende afmetingen: (L) 155 cm x (B) 155 cm x (H) 183 cm. De BBQ heeft een grote grill (96 cm diameter) en een kleine grill (46 cm diameter).


Bekijk deze barbecue


Barbecue5

Buiten oven Lorenzo

Een Lorenzo maakt je buitenkookervaring compleet. De pizza-oven is van alle gemakken voorzien, en zorgt voor de nodige pizzafeestjes in je tuin. Mocht je liever willen barbecueën, dan is dat ook mogelijk! Verwissel de bakplaat voor het rooster en je bent klaar om te grillen.

- Hout- en houtskoolbarbecue
- Grilloppervlak: 50 x 50 cm
- Bakoppervlak: 34 x 34 cm
- 51 x 155 x 38 cm (L x H x D)
- 6,6 kg

Bekijk deze barbecue
Barbecue6

7 Delige Dutch oven set

Wil je bakken, braden, stoven, frituren of grillen op de barbecue? Maak van alles klaar op deze barbecue. Van pizza, soep tot stoofvlees met de deze 7-delige dutch oven set van het eigen merk Tarrington House.

- Dutch oven 4100 ml, pot, pan, grillplaat, tang voor deksel, standaard / onderzetter,
- decoratieve houten kist
- Materiaal: ijzer
- Opties: weerbestendig

Bekijk de set$name