Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ Sauzen

Header

  VLEES      VIS      GROENTEN      SAUZEN      RUBS & MARINADES      


DE BBQ VAN SAAI NAAR SUPER

Er zijn verschillende manier om dat stukje vlees van de grill nog net dat beetje extra’s te geven. Zo kan je het vlees vooraf marineren voor extra smaak en malsheid of je kan gebruik maken van een dry rub om het beste in het vlees naar boven te halen. En is je vlees gegrilld dan is er nog een heel scala aan sauzen naar smaak om het verder te perfectioneren. Kortom, geef je gerechten van de grill net dat beetje extra met ons assortiment smaakmakers. Wat je voorkeur ook is, er zit gegarandeerd voor iedereen een lekkere keuze tussen.

Hellmann_Header

Hellmanss’ Real

Trakteer jezelf op ‘s werelds favoriete mayonaise! Breng met de onmiskenbare smaak van Hellmann's het beste in je salade, hamburger of broodje naar boven. Hellmann’s mayonaise werd meer dan 100 jaar geleden door Richard Hellmann gecreëerd in zijn delicatessezaak in New York.

De beste producten kenmerkte hij door een blauw lint om de pot te binden. Dit blauwe lint vind je nog steeds terug op ons etiket. Het staat voor onze voortdurende zorg voor de beste kwaliteitsproducten.

Vandaag wordt Hellmann's mayonaise nog steeds gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en duurzame olie. Onze Hellmann’s Real is een natuurlijke bron van Omega 3 en geschikt voor vegetariërs. (Bevat: Kippenei)Hellmann_1

Fles 430 milliliter


Meer informatie


Hellmann_2

Emmer 5 liter


Meer informatie


Hellmann_3

Pot 400 gram


Meer informatie


Hellmann_Recepten

BBQ-saus recepten met Hellmann’s Real

Één basis oneindig veel mogelijkheden. Hellmann’s REAL mayonaise is de ideale basis voor al je sauzen. Breng op smaak met verse kruiden en specerijen en geef iedere saus je eigen signatuur.


Bekijk de recepten


Baton_Header

Uitgelicht: Jean Bâton

Jan Stok werkte in de jaren ’60 in de keuken op de schepen van de Holland-Amerikalijn. Hij was daar als ‘chef garde-manger’ verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega’s vertaalden zijn naam al snel naar ‘Jean Bâton’. Onder deze naam werd Jan bij het grote publiek bekend om zijn lekkere sauzen.Baton_1

Baconaise

Baconnaise is gemaakt van echte mayonaise en boven beukenhout gerookte bacon. Een unieke smaakmaker die van elke tafel wat bijzonders maakt.


Meer informatie


Baton_2

Tonijn Mayonaise

De Tonijnmayonaise wordt gemaakt met tonijn, ansjovis en kappertjes. Deze combinatie geeft een frisse pittige, zilte smaak. De klassieke combinatie is natuurlijk met kalfsvlees: de vitello tonato. Probeer tonijnmayonaise ook eens als dip voor geroosterde groenten.


Meer informatie


Baton_3

Truffel Mayonaise

Truffelmayonaise met echte truffel. De typische truffelsmaak maakt bijna alles lekker. Mooi te combineren met rood vlees, maar maakt ook direct iets bijzonders van bijvoorbeeld een moot kabeljauw of een pastasalade.


Meer informatie


$name