Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ Vlees

Header

  VLEES      VIS      GROENTEN      SAUZEN      RUBS & MARINADES      


ONMISBAAR INGREDIENT VOOR OP DE BBQ

Het grote voordeel van vlees is het eindeloos variëren. Denk bijvoorbeeld aan de onoverwinnelijke klassiekers op de barbecue: hamburgers, worsten, saté’s en karbonades. Tegenwoordig biedt de barbecue zo veel meer dan grillen alleen; met de introductie van de kamado hebben BBQ-technieken als slowcooking en roken ook in Nederland hun intrede gemaakt. Ontdek de diverse soorten vlees en de diverse technieken op deze speciale BBQ-pagina voor vlees.


Directopdegrill

Grillen: de populairste barbecue techniek

Direct op de barbecue je vlees grillen is de populairste techniek. Hamburgers, worsten, grillspek en kipspareribs lenen zich uitstekend voor deze manier van barbecueën.



Hamburgers

Een ruime variatie aan hamburgers

Ons assortiment hamburgers biedt voor ieder wat wils. Rundvlees, lamsvlees of kalfsvlees: proef de smaak van authenticiteit en kwaliteit. Je kunt natuurlijk ook voor alle varianten gaan en een hamburger-proeverij organiseren.



Braaiworst

(Braai)worsten

Braaien is Zuid-Afrikaans voor barbecueën. Braaien betekent veel meer dan simpelweg vlees op een barbecue. Het staat voor het pure buitenleven en gezelligheid met eerlijke en smakelijke gerechten van de grill.


Kipspareribs

Altijd favoriet bij iedereen

Ideaal voor op de barbecue, deze lekker malse kipspareribs! Lekker om van te voren te kruiden of na bereiding te versieren met een smakelijke saus naar keuze.



Grillspek

Ideaal voor op de barbecue

Grillspek een ideaal stuk vlees voor op iedere barbecue. Als hoofdgerecht of tussendoortje is het altijd een geslaagd product om op de barbecue te grillen



Indirect

Technieken voor indirect vleesbereiden

Met de introductie van de kamado hebben BBQ-technieken als slowcooking en roken ook in Nederland hun intrede gemaakt.



LowSlow

Low & slow met de kamado.

Met liefde, geduld en een geschikte barbecue maak je sappig vlees, doordrenkt in smaak. Een heerlijk resultaat dat je wel iedere dag wilt bereiken!



Roken

Roken geeft geur en smaak

Geef je vlees een herkenbare, diepe rooksmaak mee door te roken. Het belangrijkste van het rookproces is de houtsoort. Alle soorten geven een andere smaak.



Plank

Direct op een cedar plank.

De BBQ-plank winst steeds meer aan terrein. En terecht, want het is een makkelijke, smakelijke manier om gerechten te bereiden op de barbecue. 



Groot

Groot vlees zoals bijvoorbeeld: de Rundertomahawk. 

Een prachtig stuk vlees waarmee je je gasten gegarandeerd verrast - en jezelf ook. De tomahawk is niet alleen indrukwekkend om te zien, hij is ook nog eens door zijn vorm makkelijk om te draaien. Het vlees heeft zijn smaak grotendeels te danken aan het vet en het ribbeen. Een absolute aanrader voor de echte BBQ-liefhebber



Kalfskroon

Kalfskroon

Houd je van de typische smaakervaring van kalfsvlees, dan is de kalfskroon zeker een aanrader. Een waar feestmaal maak je met deze kalfskroon langzaam maar zeker op de barbecue!



Runderbavette

Runderbavette 

De bavette, ook wel flanksteak genoemd, heeft een karakteristieke bite en is erg smaakvol. Bavette is redelijk makkelijk te bereiden en zorgt altijd voor een goed sltuk vlees dat weinig opsmuk nodig heeft. Een bavette bereid je low & slow. Een manier om dit te doen is op een zoutsteen.



Brisket

Brisket

Brisket belooft de BBQ-hit van 2019 te worden. Uitstekend om te rubben en met een volle, karakteristieke smaaksensatie van mals vlees is dit een absolute must-do op de barbecue of kamado.



Vervanger

Ruim assortiment vleesvervangers bij Makro

De barbecue is tegenwoordig meer dan een simpele vleesbereider. Zo is er tegenwoordig een heel ruim assortiment aan fantastische vleesvervangers. Kortom, ook zonder vlees heeft de barbecue nog genoeg te bieden.



Recepten

Het lekkerste eten voor buiten

Daar waar de traditionele barbecue kok misschien zweert bij het grillen van wat vlees, is er voor wie wat anders wilt ook genoeg te genieten met de barbecue.






$name