Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Terrasverwarmers

Header

  TERRASMEUBELEN      VERWARMERS      PARASOLS      PAVILJOENS      TROPISCHE BOMEN      


HET HELE JAAR DOOR BUITEN ZITTEN

Met een terrasverwarmer of terraskachel kun je ook als het buiten fris is genieten van je tuin of terras. Terrasverwarmers zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een staand, hangend- of wandmodel, maar het is vooral belangrijk over welk verwarmingselement en vermogen de heater beschikt.


$name

WELKE TECHNIEK PAST BIJ JOUW WENSEN?

Een aantal zaken zijn belangrijk bij de keuze van je terrasverwarmer: hoe groot is je terras? Ligt het terras beschut of heeft de wind er vrij spel? Daarnaast is de afstand tot de terrasverwarmer ook van invloed. Vrijwel alle terrasverwarmers werken met stralingswarmte. Hoe dichter je op het product zit hoe intenser de warmte aanvoelt. De keuze is reuze en daarin helpen wij je graag. Wij helpen je graag de beste keuze maken. Bekijk het onderstaande schema en kies welke heater het beste bij jou past!


Tabel1

Wind: Als de wind invloed heeft betekent dit dat de vlammen uit kunnen waaien of de warmte sneller vervliegt.
Intens warmtegevoel: Een laagje (rosé) bladgoud zorgt voor extra reflectie en dus voor een intenser warmtegevoel.


$name

VERSCHILLEN/TECHNIEKEN


Rekeninghouden1

Een vaste of mobiele terrasverwarmer?

Met een mobiele terrasverwarmer heb je natuurlijk veel meer bewegingsvrijheid. Nadeel is wel dat er een kans bestaat dat er door verplaatsingen meer slijtage optreedt en de kans is groter dat de heater beschadiging oploopt als die omvalt. Al is die kans klein, doordat het zwaartepunt altijd laag ligt. Vaste terrasverwarmers zitten vastgeschroefd op één plek, zodat deze nauwelijks aan slijtage onderhevig is.Rekeninghouden2

Gas of elektrsiche terras verwarmers?

Over het algemeen is een elektrische terrasverwarmer qua verbruikskosten een stuk goedkoper. Terrasverwarmers op gas zijn op open plekken vaak krachtiger, doordat ze over hogere wattages beschikken. Elektrische terrasverwarmers verwarmen het lichaam vaak van binnenuit, waardoor die warmte vergelijkbaar is met de aangename warmte van de zon.Rekeninghouden3

Welke rol speelt wind op de terrasverwarmers?

De terrasverwarmers met een Halogeen / Golden Tube element verwarmen het lichaam van binnenuit. Daardoor heeft wind geen invloed op de warmteverspreiding. Wind heeft alleen veel invloed op de goedkopere terrasverwarmers met een quartz element. Ook op gas terrasverwarmers heeft de wind invloed, alleen deze heaters hebben van nature al een hoger wattage, waardoor er nog altijd veel warmte voelbaar blijft.$name

UITGELICHT ASSORTIMENT


Verwarmer1

Royal Diamond Silver staand

Nieuw in de krachtige Royal Diamond Silverline van Sunred: de staande uitvoering. Met een vermogen van 2.000 Watt en een rosé gold verwarmingselement heeft deze staande terrasverwarmer alles om gezien te worden als highlight in de collectie van Sunred. Het bladgoud zorgt voor extra reflectie én dus een intensere warmte. Het rosé kleureffect geeft bovendien een zachtere gloed, waardoor deze heater ook niet onaangenaam voor de ogen wordt.

Net als alle andere staande heaters van Sunred, beschikt ook de Royal Diamond Standing over omvalbeveiliging. Ondanks de verzwaarde voet, kan de heater door een ongelukje natuurlijk wel onverhoopt omvallen. Door de omvalbeveiliging schakelt de heater zich dan direct uit. De intense warmte ervaar je binnen 5 seconden. Na het inschakelen zit je er dus direct warm bij. En je blijft er lang warm bij zitten, want de geschatte levensduur ligt op 8.000 branduren.

Kenmerken van de Sunred Royal Diamond Silver Standing 2000

- Technologie met weinig verblinding
- Krachtig Rose Gold-element. Zorgt voor extra reflectie en intensere warmte.
- Extreme korte golf
- Zilveren en slank ontwerp
- Afstandsbediening
- 2.000 Watt
- Verwarmt lichaam van binnenuit
- Met omvalbeveiliging
- Makkelijk te installeren
- Binnen 5 seconden op volledig vermogen
Verwarmer2

Royal Diamond Silver hangend

Met dit Royal Diamond Silverline Sunred wandmodel ervaar je warmte op de meest intense manier. Een laagje rosé bladgoud zorgt namelijk voor extra reflectie van het verwarmingselement. Zo is het warmtegevoel van 2000 Watt nog intenser. Geen avond is dus te koud, wanneer je de Royal Diamond Silver hebt bevestigd aan de muur of aan de veranda. De levensduur van dit product ligt op minstens 8.000 verwachte branduren, zodat je nog seizoenen geniet van dit product.

Naast die intense reflectie, maakt het verwarmingselement ook gebruik van een korte golf. Zo wordt jouw lichaam verwarmd van binnenuit, zodat de wind geen invloed heeft op de warmteverspreiding. Met de meegeleverde afstandsbediening is de heater eenvoudig in- en uit te schakelen. De muurbeugel wordt meegeleverd, zodat jij de heater makkelijk plaatst.Kenmerken van de Royal Diamond (rose golden tube verwarmingselement)

- Technologie met weinig verblinding
- Krachtig Rose Gold-element. Zorgt voor extra reflectie en intensere warmte.
- Extreme korte golf
- Zilveren en slank ontwerp
- Afstandsbediening
- 2000 Watt
- Geleverd met muurbeugel
Verwarmer_Duo

Sunred Indus 2100

Een terrasverwarmer die ook nog fraai oogt wanneer je hem niet voor de aangename warmte gebruikt? Deze Sunred Indus 2100 geeft met zijn industriële look elke tuin of elk terras een opvallende uitstraling. Wil je naast die uitstraling ook gebruik maken van warmte? Dan beschik je over een halogeen element dat verstelbaar is in 3 verschillende standen: 900, 1.200 en 2.100 Watt. Groot voordeel van halogeen? Wind heeft geen invloed op de warmteverspreiding. Je lichaam warmt zich van binnenuit op, zodat je lekker aangenaam warm blijft wanneer het buiten afkoelt. De geschatte levensduur van de verwarmingselementen ligt op 8.000 branduren.

Het verwarmingselement is bovendien kantelbaar, waardoor je eenvoudig de juiste hoek vindt om de warmte te verspreiden. Door de verzwaarde voet staat de terrasverwarmer van Sunred stevig op z’n plek. Mocht de heater onverhoopt toch omvallen, dan schakelt deze zich automatisch uit door de omvalbeveiliging. Installatie is eenvoudig en wanneer de heater staat en wordt ingeschakeld, voel je binnen 5 seconden de maximale warmte.

Kenmerken

- Fraai industrieel design
- Halogeen verwarmingselement
- 900, 1.200 en 2.100 Watt
- Eenvoudig te bedienen met draaiknop
- Verwarmt lichaam van binnenuit
- Binnen 5 seconden op volledig vermogen
- Met omvalbeveiliging (staande variant)Verwarmer5-1

Propus - lounge heater *nieuw bij Makro

Deze Propus loungeheater van Sunred is perfect geschikt om te gebruiken in de tuin als warmtebron en sfeermaker. Met een vermogen van 11000 Watt geeft deze heater een stevige warmte af. Mocht dit te stevig zijn, dan kun je traploos het vermogen terugdraaien. Door de geringe hoogte van 145 centimeter ervaar je ook in je loungeset of eethoek een aangename warmte. Naast de warmte zorgt deze loungeheater ook nog voor een moderne twist in je tuin of op je terras.

Het gebruik is eenvoudig: met de wieltjes verplaats je de Propus makkelijk naar de plek waar jij de heater wil hebben. De gasfles die je gebruikt is weg te werken in de body van de heater, zodat de uitstraling intact blijft.

- Ideale hoogte voor je loungeset
- Traploos instelbaar vermogen tot 11000 Watt
- Voorzien van wieltjes voor een gemakkelijke verplaatsing
- Niet gebonden aan kabels


$name