Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Tuin & Terras

Header

  TERRASMEUBELEN      VERWARMERS      PARASOLS      PAVILJOENS      TROPISCHE BOMEN      


SFEERVOL GENIETEN VAN LEKKER ETEN

Als het aankomt op heerlijk relaxed buiten zitten en eten kan je het zo gek maken als je wilt. De een heeft genoeg aan een simpel tafeltje en stoel, een andere leeft zich liever uit voor het creëren van de ‘ideale buitenhuiskamer’. Wat dacht je van een sofa-set of een comfortabele loungehoek... of een terrasverwarmer? De lijn tussen binnen en buiten vervaagt steeds meer en dit biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van je tuin. 


Buiten zitten, loungen of liggen

Buitenmeubels zijn er in vele soorten: van terrasstoel tot loungebank en van schommelstoel tot ligbed. Makro heeft het allemaal.


Het hele jaar buiten zitten

Met een terrasverwarmer of terraskachel kun je ook als het buiten fris is genieten van je tuin of terras. Bij Makro vind je sta-, hang- en wandmodellen.


Bescherming, sfeer en verwarming

Een parasol brengt schaduw en sfeer. Ook houdt je parasol de warmte van de zon vast en geeft die ‘s avonds aan je terug. Er is veel keus en Makro helpt je kiezen.


Exotisch groen in je huis en tuin

Verrijk je tuin met een prachtige palmbomen of een sierlijke olijfboom. Alleen voor mediterraan klimaat? Nee hoor, met de juist verzorging kan je ze ook in ons Hollandse klimaat mooi houden. Wij hebben de nodige tips & trucs voor je.


Paviljoens

Creëer een intieme sfeer

Met een luxe partytent of paviljoen creëer je voor feestelijke gelegenheden een intieme sfeer. Kies je voor een waterdicht model paviljoen, dan geeft deze bovendien perfecte bescherming tegen regen.


$name