Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ Vlees

Header-bbq-vlees

Vlees op de grill en meer

Het onmisbare ingrediënt waar iedere barbecue om draait: vlees. Het grote voordeel van vlees is het eindeloos variëren. Denk bijvoorbeeld aan de onoverwinnelijke klassiekers op de barbecue: hamburgers, worsten, saté’s en karbonades. Tegenwoordig biedt de barbecue zo veel meer dan grillen alleen; met de introductie van de kamado hebben BBQ-technieken als slowcooking en roken ook in Nederland hun intrede gemaakt. Ontdek de diverse soorten vlees en de diverse technieken op deze speciale BBQ-pagina voor vlees.


Direct op de grill

Direct op de barbecue je vlees grillen is de populairste techniek. Hamburgers, worsten, grillspek en kipspareribs lenen zich uitstekend voor deze manier van barbecueën.


Hamburger

Hamburgers

Ons assortiment hamburgers biedt voor ieder wat wils. Rundvlees, lamsvlees of kalfsvlees: proef de smaak van authenticiteit en kwaliteit. Je kunt natuurlijk ook voor alle varianten gaan en een echte hamburger-proeverij organiseren!

  • Big Hamburgers
  • Limousin hamburger
  • Aussie burgers
  • Mini-hamburgers van rundvlees, lamsvlees of kalfsvlees
  • Red Hereford
  • Black Angus
  • Charolais Gold

Braaiworsten

(Braai)worsten

Braaien is Zuid-Afrikaans voor barbecueën. Braaien betekent veel meer dan simpelweg vlees op een barbecue. Het staat voor het pure buitenleven en gezelligheid met eerlijke en smakelijke gerechten van de grill.


Kipspareribs

Kipspareribs

Ideaal voor op de barbecue, deze lekker malse kipspareribs! Lekker om van te voren te kruiden of na bereiding te versieren met een smakelijke saus naar keuze.


Grillspek

Grillspek 

Grillspek een ideaal stuk vlees voor op iedere barbecue. Als hoofdgerecht of tussendoortje is het altijd een geslaagd product om op de barbecue te grillenIndirect vlees bereiden

Low slow

Low & slow

Haal het beste uit je vlees met behulp van de Low & Slow-techniek op de barbecue. Met liefde, geduld en een geschikte barbecue maak je sappig vlees, doordrenkt in smaak. Een heerlijk resultaat dat je wel iedere dag wilt bereiken! 


Roken

Roken

Geef je vlees een herkenbare, diepe rooksmaak mee door te roken. 

Lees meer over bbq technieken

Plank

BBQ-plank

De BBQ-plank wint steeds meer aan terrein. En terecht, want het is een makkelijke, smakelijke manier om gerechten te bereiden op de barbecue.Tomahawk

Grote soorten vlees indirect grillen

Je hebt besloten om een groter stuk vlees te bereiden op de barbecue. Nu is het zaak om te bepalen welk stuk vlees het wordt. Hieronder geven
we een aantal opties voor grotere stukken vlees die je uitstekend kunt slowcooken.

Rundertomahawk

Een prachtig stuk vlees waarmee je je gasten gegarandeerd verrast - en jezelf ook. De tomahawk is niet alleen indrukwekkend om te zien, hij is ook nog eens door zijn vorm makkelijk om te draaien. Het vlees heeft zijn smaak grotendeels te danken aan het vet en het ribbeen. Een absolute aanrader voor de echte BBQ-liefhebber!


Bekijk het vlees assortiment
Brisket

Brisket

Brisket belooft de BBQ-hit van 2017 te worden. Uitstekend om te rubben en met een volle, karakteristieke smaaksensatie van mals vlees is dit een absolute must-do op de barbecue of kamado.


Kalfskroon

Kalfskroon

Houd je van de typische smaakervaring van kalfsvlees, dan is de kalfskroon zeker een aanrader. Een waar feestmaal maak je met deze kalfskroon langzaam maar zeker op de barbecue!


Runderbavette

Runderbavette

De bavette, ook wel flanksteak genoemd, heeft een karakteristieke bite en is erg smaakvol. Bavette is redelijk makkelijk te bereiden en zorgt altijd voor een goed sltuk vlees dat weinig opsmuk nodig heeft. Een bavette bereid je low & slow. Een manier om dit te doen is op een zoutsteen.Maak iedere BBQ compleet

Naast een uitgebreid vlees assortiment, vind je bij ons ook alle BBQ-accessoires. Nieuw bestek, borden en disposables, kookgerei, apparatuur... zelfs een compleet nieuwe eethoek voor binnen of buiten vind je in ons BBQ-assortiment.