Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

BBQ

Lp-header-bbq-startpagina-winter

Winter BBQ

De winter komt eraan en de stoofpotten komen op tafel, maar dat betekent niet dat de BBQ in de opslag moet. Een winter BBQ is namelijk ook heel gezellig. Trotseer samen met vrienden de kou rondom het vuur en geniet met een goed glas wijn van een heerlijke winter barbecue.


Winterterras knorr

Winter BBQ en soep

De winter BBQ-trend zie je steeds vaker, ook in de horeca en op food festivals. Het heeft wat als je gasten door het raam hun eten bereid zien worden op een Grill Guru. Bij een catering event met winter BBQ past een verwarmende soep - bijvoorbeeld van gerookte bietjes - er beter bij dan een koude salade. Koude handen rond de warme soepkom, ja toch? Bekijk de recepten
Schoonmaken barbecue

Hoe maak ik mijn barbecue schoon? 

Wanneer je het rooster van je barbecue toch al langer dan een week niet hebt schoongemaakt is er een effectieve manieren om deze weer vet en vuil vrij te krijgen. Het rooster maak je gemakkelijk schoon door het in een vuilniszak te stoppen, doe er Biotex in en giet er kokend water bij. Bind de zak dicht en laat dit een nacht liggen. De volgende dag maak je het rooster met een borstel moeiteloos schoon.


Bekijk meer schoonmaaktips

Maak iedere BBQ compleet

Naast een uitgebreid barbecue, vlees, vis en sauzen-assortiment, vind je bij ons ook alle BBQ-accessoires. Nieuw bestek, borden en disposables, kookgerei, apparatuur... zelfs een compleet nieuwe eethoek voor binnen of buiten vind je in ons BBQ-assortiment.