Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Eigen merken

Ontdek de nieuwe eigen merken van Makro: Metro Chef en Metro Professional.

Wat verandert er precies?
De eigen merken Horeca Select, H-Line, Fine Life, Fine Life Bio en Fine Food worden vervangen door twee nieuwe eigen merken: Metro Chef en Metro Professional, ontwikkeld voor en door experts.Metro Chef en Metro Professional
Je vertrouwde product, verbeterd in een nieuwe verpakking

Nieuwe merken-Metro Chef-Metro Professional
Metro Chef-header-links
Nieuwe merken-Metro-Chef-producten-nieuw-S

Metro Chef

Metro Chef is het nieuwe eigen merk voor alle eigen food-producten. Passie, toewijding en kennis komen in dit nieuwe merk samen. Metro Chef belooft zeer hoge kwaliteit die voldoet aan strenge eisen. Het assortiment is ontwikkeld door food-experts met het oog op resultaat en gebruiksvriendelijkheid.

Nieuw in ons assortiment zijn de groot- en kleinverpakkingen Metro Chef. Hiermee heb je een oplossing op maat voor meerdere doeleinden.


Bekijk het assortiment
Metro Professional-header-links
Nieuwe merken-Metro-Professional-producten-nieuw-S

Metro Professional

Metro Professional staat voor het eigen nonfood-assortiment. Betrouwbare, professionele kwaliteit die voldoet aan hoge eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo kan jij je onbezorgd focussen op de dagelijkse werkzaamheden.


Bekijk het assortiment

Wat gebeurt er met de andere eigen merken?
Aro, Tarrington House, Rioba, Felsgold en Sigma? 


Veel producten van onze andere eigen merken zijn een belangrijk deel geworden van ons aanbod. Onze klanten hebben zelf ook laten weten dat ze deze producten liever niet zien verdwijnen. De favoriete merken Aro, Tarrington House, Rioba, Felsgold, Sigma, Authentic, Tailor & Son, G.Pisano en Laura di Sarpi zullen daarom zeker blijven!


Image-Aro-Makro

Aro: basisproducten voor een vaste lage prijs

Makro’s professionele eigen merk Aro bestaat uit basisartikelen die groot zijn ingekocht. Daarom zijn ze altijd verkrijgbaar tegen een vaste lage prijs: een goede deal! Het assortiment is breed: van kaas en olijfolie tot theelichten en kopieerpapier. Aro is het meest voordelige alternatief voor meer dan 700 basisproducten.

Bekijk het assortiment

Image-Rioba-Makro

Rioba: een compleet assortiment koffie en thee zaken

Bonen, theezakjes, koekjes, brownies, suikerzakjes en zelfs servies. De kwaliteit is net zo goed als van A-merken, of zelfs beter, maar dan met een aantrekkelijkere prijs. En omdat alles zo mooi bij elkaar past, heeft u als horeca-ondernemer een mooi koffie- en theeconcept met een herkenbare uitstraling in de zaak.

Bekijk het assortiment


Image-Tarrington-House-Makro

Tarrington House: kwaliteit en design voor in en om het huis

Kwaliteit en design, voor een mooie prijs. Ons professionele eigen merk Tarrington House biedt een brede collectie kwaliteitsproducten met een eigentijds, trendy design. Huishoudartikelen, textiel, tuinmeubelen en parasols, we hebben het allemaal – scherp geprijsd, want we kopen groot in.

Bekijk het assortiment

Image-Sigma-Makro

Sigma: professionele kwaliteit in kantoorbenodigheden

Kantoorartikelen moeten gewoon goed zijn. Daarom hebben we met ons professionele eigen merk Sigma een reeks kantoorartikelen van de beste kwaliteit verzameld. Niet alleen pennen, schrijfblokken en kopieerpapier, maar bijvoorbeeld ook kantoorstoelen. Allemaal zorgvuldig getest, scherp geprijsd en met een kritische blik geselecteerd.

Bekijk het assortiment


Professionele eigen merken