Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Felsgold

Premium bierconcept voor een smakelijke prijs

Felsgold is een Premium kwaliteit categorie I pilsener. Het wordt ambachtelijk gebrouwen volgens de strenge regels van het Duitse Reinheitsgebot.

Scherpe prijs, goeie smaak

Felsgold is het professionele eigen merk van Makro. Bij ons koop je kwaliteitsbier voor een scherpe prijs. Het bier is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de markt. Horeca-ondernemers, liefhebbers en klanten hebben grondig geproefd, hun mening speelt een grote rol bij de ontwikkeling van Felsgold.

Geen verplichtingen

Geen contract, geen verplichtingen: met Felsgold zit je nergens aan vast. Je koopt wat je nodig hebt, verder niks.

Compleet concept

Makro biedt ondernemers een totaalpakket Felsgold: niet alleen bier op fust (20, 30 of 50 liter), maar ook blikjes, glazen, draagtrays, viltjes en afschuimers.


Bekijk assortiment
oranjehotel

Ervaringen van huidige afnemers

“Felsgold is een lekker fris pilsje van een goede, constante kwaliteit. De Duits kwaliteit! De verhouding tussen de prijs en kwaliteit gaf voor mij de doorslag.”

Johan Oerlemans (51), eigenaar van Oranjehotel Sittard

“Laat mensen eens blind Felsgold proeven. Zo hebben wij het gedaan tijdens een personeelsfeest. De smaak trekt ze wel over de streep. Felsgold is net zo goed als bier van een A-merk.”

Arthur Teeuw (31), projectmanager van TDS EntertainmentTijdelijke tap nodig?

BBQ? Feestweek? Buurtborrel? Afstudeerpartij? De Felsgold-tap is gratis te gebruiken bij afname van 6 fusten. Ideaal voor evenementen of feestjes. Informeer en reserveer bij de horeca manager in je Makro-vestiging.

Zomerse Weizen, een frisse prijs

Felsgold Weizen is traditioneel Duits tarwebier, ambachtelijk gebrouwen door Felsgold. Lekker fris, perfect voor de zomer!

Felsgold Weizen is verkrijgbaar in 20-liter fusten. We hebben bovendien speciale Felsgold Weizen glaswerk. En dat voor een verrassend gunstige prijs.

Meer weten? Neem contact op met je persoonlijke horeca-adviseur of ga naar de horeca-balie in je Makro-vestiging.


Meer weten?

Neem contact op met je persoonlijke horeca-adviseur of ga langs bij de horeca-balie in je Makro-vestiging.

Bekijk de brochure

tds-entertainment-2

Professionele eigen merken