Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Professioneel schoon

Als professional stel je hoge eisen aan hygiëne. Geen wonder, je ontvangt gasten en dan moet het allemaal goed voor elkaar zijn. Onze Horeca Select schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor kritische ondernemers. Ze werken handig, snel en effectief – voor een scherpe prijs. Dat zorgt niet alleen voor een schone werkplek, maar ook voor een gastvrij bedrijf met tevreden gasten. En daar doen we het voor.

Breed assortiment

Ons assortiment is samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen. Vanuit de horeca-praktijk weten zij wat je in de keuken echt nodig hebt. Onze producten zijn geselecteerd omdat ze effectief en efficiënt zijn, makkelijk te gebruiken en bovendien handig verpakt. Bij elk product geven we bijvoorbeeld een duidelijke beschrijving, zodat je er veilig en optimaal mee kunt werken, zonder schoonmaakmiddel te verspillen of het milieu onnodig te belasten. Ons assortiment is bovendien scherp geprijsd, zodat je jaarlijks duizenden euro’s kunt besparen op de inkoop. Handig: de schoonmaakmiddelen kunnen gewoon met de andere inkopen worden ingekocht of worden geleverd bij Makro.

Bekijk het Horeca Select schoonmaak assortiment

Goed schoonmaken is slim schoonmaken

Makro heeft schoonmaakroosters opgesteld, die je eenvoudig kunt invullen met de schoonmaakklussen in jouw bedrijf. Hiermee kun je bijhouden of alles zo schoon is als zou moeten en je checkt meteen of je bedrijf voldoet aan de hygiëne-eisen die de inspectie stelt. Ook voor voedselveiligheid hebben we handige lijsten, zoals een overzicht van veilige serveertemperaturen en een THT-lijst. We helpen je met het opstellen van een integraal hygiëne-plan en het ontwikkelen van schoonmaakinstructies voor specifieke apparatuur. Welke schoonmaakmiddelen gebruik je voor welke klus? Hoe doseer je schoonmaakmiddelen optimaal? Je kunt pas echt goed schoonmaken als je van tevoren hebt nagedacht hoe je het gaat aanpakken – en daar kan Makro je bij helpen.


Wat gebruik je waar?

In één overzicht: alle schoonmaakmiddelen met hun toepassing. Zo zorg je ervoor dat je alle professionele schoonmaakmiddelen optimaal gebruikt!

Brochure
Hygiëneplan keuken

De juiste dosering

Professioneel schoonmaken heeft te maken met het juiste schoonmaakmiddel voor de juiste toepassing in de juiste dosering. Ons doseringsoverzicht helpt je daarbij.

Doseringsposter

Schoonmaken volgens plan

Goed schoonmaken begint met een plan. Wat wordt er elke week gepoetst, wat komt elke dag aan de beurt en wat moet nog vaker worden bijgehouden? Onze standaard schoonmaakplannen pas je eenvoudig aan jouw situatie aan.

Schoonmaakplan Keuken
Schoonmaakplan Restaurant
Schoonmaakplan Toiletten
Schoonmaakplan Afwaskeuken dagelijks
Schoonmaakplan Afwaskeuken wekelijks

Schoonmaak checklijsten

Bijhouden en aftekenen wat er is schoongemaakt, wanneer en door wie, dat is een belangrijk onderdeel van het hygiëneplan. Gebruik onze handige lijsten, zo hou je overzicht.

Registratielijst Keuken
Registratielijst Restaurant
Registratielijst Toiletten
Controlelijst Toiletten
Controlelijst Restaurantruimte dagelijks
Controlelijst Afwaskeuken dagelijks
Controlelijst Afwaskeuken wekelijks
THT lijst
Koeltemperaturen
Serveertemperatuur

Persoonlijke hygiëne

In een schoon bedrijf werken schone medewerkers. Persoonlijke hygiëne is heel belangrijk! Alle reminders bij elkaar op een handig overzicht, bijvoorbeeld om op te hangen in de kleedkamers.

Persoonlijke hygiëne