Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Rioba

logo

Goede koffie, lekkere thee: het visitekaartje van je zaak

Als je de kwaliteit en presentatie van je koffie en thee belangrijk vindt, kies dan voor Rioba. Het huismerk van Makro biedt een kwalitatief en samenhangend assortiment koffies en theeën, koekjes en brownies.


koffie-bonen

Nieuw. Slow roast bonen

We benadrukken graag onze uitgebreide range slow roast bonen. Die zijn extra lang op lage temperatuur gebrand waardoor de bijzondere karaktereigenschappen van de koffiebonen beter tot zijn recht komen.

Daarnaast zijn we heel selectief bij de inkoop van koffiebonen. Alleen de bonen zonder breuken worden geselecteerd, daarmee garanderen we voor u de beste kwaliteit.

fairtrade

Fairtrade, UTZ, Klimaatneutraal

Rioba wil een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor koffieboeren, arbeiders en hun families. Daarom is de thee van Rioba Fairtrade en de koffie van Rioba UTZ-gecertificeerd. UTZ-gecertificeerde boeren verbouwen hun koffie met respect voor mens en planeet.

Ook is Rioba koffie klimaatneutraal. Dat betekent dat tijdens het productieproces de CO2-uitstoot wordt geminimaliseerd en gecompenseerd, (minder kunstmest, nieuwe boomaanplant, groene energie).Kwaliteit, uitstraling en een goed verhaal

Met Rioba haal je voor een zeer concurrerende prijs uitstekende koffie en thee in huis. Lekker, met volop keuze en een mooie, duurzame achtergrond.


assortiment