Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Eigen merken


ONTDEK DE EIGEN MERKEN

Onze eigen merken zijn ontwikkeld voor en door experts. Centraal daarbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor jou als professional of horeca-ondernemer. Door de hele breedte van het assortiment vind je onze eigen merken terug. Van food tot professionele keukenbenodigdheden en van koffie tot huishoudartikelen. En omdat wij groots inkopen, hebben alle producten een scherpe groothandelsprijs.


Metro Chef-header-links
Nieuwe merken-Metro-Chef-producten-nieuw-S

Metro Chef

Metro Chef is ons eigen merk voor kwalitatieve, professionele food-producten. Ontwikkeld door experts met het oog op resultaat en gebruiksvriendelijkheid. Passie, toewijding en kennis liggen aan de basis en het resultaat is een gegarandeerd kwalitatief en inspirerend assortiment. De producten zijn zowel in groot- als klein verpakkingen verkrijgbaar en bieden daarmee een oplossing op maat voor jouw keuken.


Bekijk het assortiment
Metro Professional-header-links
Nieuwe merken-Metro-Professional-producten-nieuw-S

Metro Professional

Metro Professional is ons eigen merk voor duurzame non-food producten. Een compleet assortiment voor in de keuken en op tafel. Betrouwbaar, kwalitatief en geschikt voor dagelijks gebruik door professionals als jij. Met Metro Professional kun je je onbezorgd focussen op je werk en passie.


Bekijk het assortimentmetro-premium
metro-premium-product

Metro Premium

Metro Premium is ons eigen merk voor hoogstaande foodproducten, samengesteld uit exclusieve ingrediënten. Met de premium kwaliteit en unieke smaak van Metro Premium kun je koken als een sterrenchef. In combinatie met de luxe uitstraling bied je je gasten een ware culinaire beleving.


Bekijk het assortimentbetonnen achtergrond-koffie-thee-cappuccino-rioba
rioba-koffie-thee-cappuccino-suiker

Rioba: een compleet assortiment koffie en thee zaken

Bonen, theezakjes, koekjes, brownies, suikerzakjes en zelfs servies. De kwaliteit is net zo goed als van A-merken, of zelfs beter, maar dan met een aantrekkelijkere prijs. En omdat alles zo mooi bij elkaar past, heb je als horeca-ondernemer een mooi koffie- en theeconcept met een herkenbare uitstraling in de zaak.


Bekijk het assortimentImage-Aro-Makro

Aro: basisproducten voor een vaste lage prijs

Makro’s professionele eigen merk Aro bestaat uit basisartikelen die groot zijn ingekocht. Daarom zijn ze altijd verkrijgbaar tegen een vaste lage prijs: een goede deal! Het assortiment is breed: van kaas en olijfolie tot theelichten en kopieerpapier. Aro is het meest voordelige alternatief voor meer dan 700 basisproducten.

Bekijk het assortiment
felsgold

Felsgold: premium bierconcept voor een smakelijke prijs

Felsgold is het professionele eigen merk van Makro. Bij ons koop je kwaliteitsbier voor een scherpe prijs. Het bier is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de markt. Horeca-ondernemers, liefhebbers en klanten hebben grondig geproefd, hun mening speelt een grote rol bij de ontwikkeling van Felsgold.

Bekijk het assortiment

Image-Tarrington-House-Makro

Tarrington House: kwaliteit en design voor in en om het huis

Kwaliteit en design, voor een mooie prijs. Ons professionele eigen merk Tarrington House biedt een brede collectie kwaliteitsproducten met een eigentijds, trendy design. Huishoudartikelen, textiel, tuinmeubelen en parasols, we hebben het allemaal – scherp geprijsd, want we kopen groot in.

Bekijk het assortiment


Image-Sigma-Makro

Sigma: professionele kwaliteit in kantoorbenodigheden

Kantoorartikelen moeten gewoon goed zijn. Daarom hebben we met ons professionele eigen merk Sigma een reeks kantoorartikelen van de beste kwaliteit verzameld. Niet alleen pennen, schrijfblokken en kopieerpapier, maar bijvoorbeeld ook kantoorstoelen. Allemaal zorgvuldig getest, scherp geprijsd en met een kritische blik geselecteerd.

Bekijk het assortiment