Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ontmoeten en ontwikkelen op maat!

2018-05-17 Ontmoet Ontwikkel Barendrecht
  • 17-5-2018
  • 15:00 - 16:30
  • Makro Barendrecht
    Zeemanstraat 2
    2991 XR Barendrecht
  • Martine Bakkeren
  • Gratis

Inloopspreekuur: ontmoeten en ontwikkelen op maat!

Ben je wel eens op het MAKRO netwerkplein geweest? Dan zul je het vast met mij eens zijn: dit is een prima plek om te ontmoeten en ontwikkelen! Tijdens de evenementen leer je andere enthousiaste ondernemers kennen. En tijdens de interessante workshops doe je nieuwe kennis op. Het wordt bij de MAKRO allemaal aangeboden! Maar ga je ook na je bezoek aan het netwerplein door met leren en ontwikkelen? Na een bezoek aan dit nieuwe inloopspreekuur in ieder geval wel! En dat is maar goed ook want in deze snel veranderende wereld is continu leren en ontwikkelen een must! Ook voor jou en je medewerkers!

 

Wat heb je hier aan?

Tijdens dit inloopspreekuur wil ik jou, als MKB ondernemer, op weg helpen als het gaat om leren en ontwikkelen binnen jouw bedrijf of het bedrijf van je opdrachtgever. Ik help je graag precies aan te pakken waar medewerkers in de snel veranderende praktijk tegenaan lopen. EN ik wil je helpen om te voorkomen dat je geld en tijd verspilt door standaard (vaak dure) opleidingen of trainingen in te kopen waar medewerkers in de praktijk niet echt iets aan hebben. 

En, niet geheel onbelangrijk voor jou:  wanneer je voor het eerst bij mij binnenloopt tijdens dit spreekuur is mijn advies geheel gratis!

 

Tijdstip?

Ik ben aanwezig op het Makro Netwerkplein op donderdag 17 mei tussen 15:00 uur en 16:30 uur om je vraag te beantwoorden. 

 

Wat moet je vooraf doen?

Bedenk voor dat je naar het spreekuur komt alvast een concrete vraag. Waar lopen jij en/of je medewerkers op dit moment tegen aan? (Denk aan klantgerichtheid, persoonlijk leiderschap, communicatie, etc.). Wil je tijd en geld besparen als het gaat om het opleiden en trainen van je medewerkers? Zijn de resultaten van een onlangs gegeven training maar minimaal? Of heb je wellicht ideeën nodig om een verandering in gang te zetten in je bedrijf? 

Zet jouw vraag vast op papier en neem het mee!

 

Wat heb je na afloop in handen?

Na dit inloopspreekuur heb je nieuwe inspiratie van mij gekregen. Want dat vind ik belangrijk. En, in het meest ideale geval, heb je al meteen een praktische tool of tip in handen om jouw volgende stap te zetten.

 

Is dat ontmoeten en ontwikkelen op maat of niet? 

 

Martine Bakkeren is gediplomeerd Learning & Development Specialist en oprichter van haar bedrijf PLU Experience. Zij heeft een fascinatie voor leren, ontwikkelen en vernieuwen op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid EN helpt bedrijven graag om op hun unieke eigen wijze hetzelfde te doen. Meer weten? Kom dan eens langs op www.pluexperience.nl of maak direct een afspraak.

 



Ik ben geïnteresseerd

  Registreren