Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons AGF-assortiment

Verse aardappelen, groenten en fruit

Onze leveranciers van aardappelen, groenten en fruit moeten aan strenge eisen voldoen. Want wij willen de kwaliteit bieden die je van ons gewend bent. Of je nu tomaten of aardappelen inkoopt, victoriadruiven of paraguayos, het moet bijna verser dan vers zijn. Daarom hebben onze inkopers nauw contact met de juiste spelers. Zo kunnen wij op het juiste moment versprimeurs leveren. Vaak al vroeg in het seizoen.

Alleen het beste in de winkel

We klimatiseren, houden alles op de juiste temperatuur en we bewaken zorgvuldig de procedures, de transporten en de opslag. Ook controleren we op Brix-waarde, temperatuurschade, gewicht, kleur, lengte, vormgeving, schil en verpakkingskwaliteit. Kortom, voordat je aardappelen, groenten en fruit in de vestiging ziet, hebben wij alles gecontroleerd. Daarom zie je alleen het beste in de winkel.


Lees meer over VERS op ons blog

Je mist geen enkel prijsvoordeel

Maar je wilt niet alleen een kwalitatief goed product, ook wil je een product voor een goede prijs. Daarom volgen we continu de prijzen van de belangrijkste AGF-producten bij de 7 grote marktspelers in Nederland. Op prijsacties reageren wij direct. Daarom loop je bij Makro geen enkel prijsvoordeel mis.