Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Koffie & thee


Koffie én machine zij aan zij

Makro biedt een hoogwaardig assortiment koffiespecialiteiten uit alle werelddelen. Met ruim 300 soorten koffie zijn we de grootste in Nederland. Om het gemakkelijk te maken vind je bij Makro een compleet assortiment, de machines en de koffie, maar ook de koffiemelk en de koffiekopjes. Makro neemt je graag mee op een ontdekkingsreis door een wereld van koffiesmaken!

A- en huismerken van goeden huize

Het is misschien een van de meest besproken onderwerpen op kantoor: de kwaliteit van de koffie. Vaak laat deze sterk te wensen over. Een perfecte kop koffie is dan ook niet altijd even vanzelfsprekend. Snel goede koffie in huis? Hier vind je gemalen koffie, koffiebonen, thee en nog veel meer!

Alleen de beste leveranciers

Daarom werken wij alleen met de beste leveranciers. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze koffie bij je in de vestiging van goeden huize komt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor koffie, maar ook voor onze thee en chocolade. Zowel de A-merken als ons eigen huismerk.

Van biologisch tot fairtrade

Ook aspecten als duurzame productie, biologische producten en fairtrade-producten wegen zwaar mee in de samenstelling van ons assortiment. Of je nu koffie wilt, thee of chocolade, je kan er zeker van zijn dat onze kwaliteitsstandaard hoog ligt. Denk je aan Makro, dan denk je aan een betrouwbare, eerlijke en lekkere koffie, thee en chocolade.