Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Koffie & thee

Landingspagina-header

Rondje koffie

Koffie wordt uitsluitend geproduceerd in landen rond de evenaar, met een knipoog daarom ook wel de ‘koffiegordel’ genoemd. Binnen dit gebied is het klimaat optimaal voor koffieplanten om te gedijen.

Makro biedt een hoogwaardig assortiment koffiespecialiteiten uit alle werelddelen. Met ruim 300 soorten koffie zijn we de grootste in Nederland. Om het gemakkelijk te maken vind je bij Makro een compleet assortiment, de machines en de koffie, maar ook de koffiemelk en de koffiekopjes. Makro neemt je graag mee op een ontdekkingsreis door een wereld van koffiesmaken!

Koffiegordel

Van goede huize

Het is misschien een van de meest besproken onderwerpen op kantoor: de kwaliteit van de koffie. Vaak laat deze sterk te wensen over. Een perfecte kop koffie is dan ook niet altijd even vanzelfsprekend.

Wij werken alleen met de beste leveranciers. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze koffie bij je in de vestiging van goeden huize komt. Zowel de A-merken als ons eigen huismerk Rioba

Eerlijk

(H)eerlijke keuze

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Het Bio-keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw.

Koffiemachine

Automatisch lekkere koffie

Goeie koffiebonen plus een goeie koffiemachine is lekkere koffie. Zo simpel is dat. Zoek de juiste koffiemachine voor je bedrijf? We geven je graag advies, hier op de site en in de vestiging. Bekijk ons aanbod koffiemachines