Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Forel uit Normandië

Kies voor duurzaam

Gekweekte forel uit Normandië staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De verschillende soorten forel worden opgekweekt volgens een zorgvuldig en duurzaam proces.

Verse forel met échte smaak

De Franse forelsoorten krijgen biologisch verantwoorde voeding en groeien op zonder antibiotica en groeiversnellers. Dit proef je: de smaak is authentiek en puur. Bovendien is de versheid gegarandeerd:
binnen twee dagen na de vangst ligt de vis in de winkel.


Tijgerforel

Tijgerforel

Een parel op het bord! Een forel met een stevige textuur en weinig vetten en daarom zeer geschikt om te bakken. De huid leent zich goed om kort te flamberen met behoud van de prachtige print.Gouden forel

Gouden forel

De exotische forel “Aqua-bonita” heeft een stevige en romige textuur en is gestoomd of ingepakt op de barbecue een plaatje op het bord.

Rode forel
Rode forel

Rode forel

Deze forel is wat romiger en vetter van smaak en is heerlijk om rauw of gerookt in salades te verwerken.

Beekforel

Beekforel

De beekforel heeft stevig vlees, weinig vetten en laat zich het liefst rustig garen.

Blauwe forel

Blauwe forel

De kleurrijke “Truite au Bleu” forel met een mooie textuur, laat zich goed bereiden op de Franse klassieke wijze, ofwel gepocheerd in “Court Bouillon”.


Regenboog forel

Regenboogforel

Een toegankelijke forel met een zachte textuur, vol en romig van smaak en geschikt voor de barbecue.


Bronforel

Bronforel

Een delicate forel met een stevige textuur, romig en ziltig van smaak die vooral rauw of ceviche bereid tot zijn recht komt.

Zeeforel

Zeeforel

Een zoutwaterforel met een stevige structuur en zilte smaak. Deze forel is uitstekend voor sashimi voor een optimale smaakbeleving.