Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Verantwoorde vis

Kwaliteit van schip tot schap

Ook onze andere vissen zijn vers. Over de hele wereld hebben wij eigen visplatforms die we dagelijks bezoeken om de beste vis te selecteren. Met de inkoper als intermediair tussen visser en horecaondernemer, zorgen we voor een zo kort mogelijke keten. Gevolg: de vis ligt spartelvers in het schap bij jouw vestiging.

Speciaal verzoek? Wij regelen het

Wij hebben dagelijks contact met onze inkopers, de visafslagen en de vissers. Dus als je een speciale bestelling wilt plaatsen, horen wij dat graag. Bestellingen voor 10:00 uur leveren wij de volgende dag af in jouw vestiging. Bij grootverbruik krijg je nog eens extra korting op de al scherpe prijzen.

Een beter leven, betere smaak

Maar het kan altijd nóg beter. Zo zitten we nu in een oesterproject met als doel het verder verbeteren van de omstandigheden en daarmee de kwaliteit. In het kort gaat het over minder oesters per m2. Daardoor haalt het beestje meer voeding uit het water en ontwikkelt meer smaak. Ook de keuze voor een specifieke zeebodem speelt mee. Het resultaat is een oester met nóg meer smaak. Dus als je de volgende keer oesters op de kaart zet...

Voor iedere smaak verse vis

Kwaliteit, versheid en het brede assortiment bewaken, daar heb ik mijn persoonlijke missie van gemaakt. Echt voor iedereen en elke smaak een lekker stuk verse vis. En die kunnen we ook voor je schoonmaken, fileren, portioneren en vacumeren. Je zegt het maar. Ook dat doet een vakidioot zoals ik met evenveel liefde en toewijding.

Robert Dielissen, visspecialist bij Makro Den Bosch
schip