Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Vis

Er gaat een wereldzee voor je open

Alles moet verser dan vers zijn, daarom heeft Makro haar eigen visinkopers. Ze kiezen alleen voor vis met het allerhoogste kwaliteitskeurmerk. Dus je hebt altijd de zekerheid dat de vis op een verantwoorde en duurzame manier is gevangen. Het assortiment is zeer uitgebreid. Makro heeft een aanvoer van 60 tot 80 soorten dagverse vis, zeven dagen per week. En dat allemaal tegen de scherpst mogelijke prijzen. 

Unieke samenwerking met stichting Noordzeevis uit Scheveningen 

Makro is een samenwerking aangegaan met stichting Noordzeevis om deze lekkere en duurzame vissoorten weer op de kaart te krijgen.
Lees het verhaal van Noordzeevis uit Scheveningen

Veilingaankopen met een superscherpe prijs

Dagvers, een hoge omloopsnelheid en een hele goede mix van prijs en kwaliteit, daar zijn we altijd mee bezig. We draaien hier op de visafdeling bijna vol-continu. We hebben hele korte lijnen met inkopers, maar ook met onze klanten. Zo communiceren we bijna dagelijks onze veilingaankopen, de superscherp geprijsde 'catch of the day'.

Ons visassortiment

De beste visafdeling met verse, verantwoorde vis

Onze visafdelingen zijn een begrip in ondernemend Nederland. In onze 17 vestigingen vind je een ruim en veelzijdig aanbod van vis, schaal- en schelpdieren. Waar de vis ook vandaan komt, deze is altijd spartelvers én verantwoord gevangen. Bij onze visspecialisten staat kwaliteit voorop.

Verantwoorde vis

Onze vissers vissen duurzaam in antwoord op overbevissing en bijvangst. Om ook in de toekomst vis te kunnen blijven vangen, moet er voldoende volwassen vis zijn die zich kan voortplanten. In de vestiging herken je ons duurzaam gevangen vis aan het duurzaamheidskenmerk MSC. Koopt u vis met dit keurmerk, dan zorg je samen met ons dat:


  • de vispopulatie op orde blijft;
  • de vangstmethode het milieu zoveel mogelijk ontziet;
  • de bijvangst minimaal is.

schip

Voor mijn klanten een prachtig stuk vis regelen. Zó van de afslag. Voor een vakidioot, zoals ik, is er niets mooiers.

Robert Dielissen
Visspecialist Makro Den Bosch

Een beter leven, betere smaak

Maar het kan altijd nóg beter. Zo zitten we nu in een oesterproject met als doel het verder verbeteren van de omstandigheden en daarmee de kwaliteit. In het kort gaat het over minder oesters per m2. Daardoor haalt het beestje meer voeding uit het water en ontwikkelt meer smaak. Ook de keuze voor een specifieke zeebodem speelt mee. Het resultaat is een oester met nóg meer smaak. Dus als je de volgende keer oesters op de kaart zet...

Voor iedere smaak verse vis

Kwaliteit, versheid en het brede assortiment bewaken, daar heb ik mijn persoonlijke missie van gemaakt. Echt voor iedereen en elke smaak een lekker stuk verse vis. En die kunnen we ook voor je schoonmaken, fileren, portioneren en vacumeren. Je zegt het maar. Ook dat doet een vakidioot zoals ik met evenveel liefde en toewijding.


Robert Dielissen, visspecialist bij Makro Den Bosch

Kwaliteit van schip tot schap

Ook onze andere vissen zijn vers. Over de hele wereld hebben wij eigen visplatforms die we dagelijks bezoeken om de beste vis te selecteren. Met de inkoper als intermediair tussen visser en horecaondernemer, zorgen we voor een zo kort mogelijke keten. Gevolg: de vis ligt spartelvers in het schap bij jouw vestiging.

Speciaal verzoek? Wij regelen het

Wij hebben dagelijks contact met onze inkopers, de visafslagen en de vissers. Dus als je een speciale bestelling wilt plaatsen, horen wij dat graag. Bestellingen voor 10:00 uur leveren wij de volgende dag af in jouw vestiging. Bij grootverbruik krijg je nog eens extra korting op de al scherpe prijzen.