Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons vlees-, wild- en gevogelteassortiment

Supervers aangevoerd vanuit de hele wereld

Laat vers vlees maar aan ons over. Biologisch vlees, maar ook wild en gevogelte. Onze inkopers zorgen dagelijks voor een constante en stabiele aanvoer van kwaliteitsvlees. Laat je verleiden in ons uitgebreide assortiment.

Biologisch vlees

Kiezen voor biologisch vlees is bewust kiezen voor verantwoord en lekker eten. De term 'biologisch' is wettelijk beschermd. Het EKO-keurmerk garandeert zorg en aandacht rond biologisch vlees. Onafhankelijke organisaties controleren ieder facet in de biologische keten streng. Van land tot klant. Dat geeft vlees van biologische herkomst een veilig gevoel. Maar biologisch is vooral lekker. Niet voor niets kiezen steeds meer topkoks ervoor om in hun keuken te werken met biologische producten.

Speciaal verzoek? Wij regelen het

In individueel gekoelde wand- en bakpresentaties en gekoelde coldrooms tref je ons verse vlees aan. Je kiest uit een grote sortering voorverpakte vleessoorten en -waren. Maar je weet dat je ook voor opmaatvragen bij ons terecht kunt. Je kunt ook vlees bestellen in elk gewenste portie en elk gewenst formaat.

Wild & gevogelte

Ook vind je bij ons wild en gevogelte. Vers vanuit de Veluwe, maar ook uit onder meer België, Schotland, Australië en Nieuw-Zeeland. Je hoeft zich nooit meer te beperken tot het klassieke wildseizoen. Wat in ons assortiment zit? Van zwartwild tot roodwild, van haarwild tot klein- en waterwild. Van everzwijn tot springbok. Vers ingevroren, geportioneerd en gevacumeerd. Jouw wildmenu is niet compleet zonder aanverwante producten als kwarteleieren, ganzevetten, patés, paddestoelen en fonds. Je raadt het al, ook die vind je bij ons.

wild-2