Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons wijnassortiment

700 verrassende en aangename wijnen

Goede wijn behoeft geen krans, maar jouw zaak behoeft wel goede wijn. Want wijnen maken jouw zaak verrassend en aantrekkelijk. Dat blijkt keer op keer wanneer wij met je in gesprek zijn over huiswijnen, wijnselecties en wijnkaarten. Daarom bestaat ons wijnassortiment uit ruim 700 wijnen. Plus: een wijnselectie exclusief voor de Horeca.

Wijn met het karakter dat bij jouw zaak past

Zo'n groot assortiment betekent dat je wijnen selecteert met 'de persoonlijkheid' die bij jouw zaak past. Want je weet ook dat bij een goede wijn alle componenten met elkaar in balans zijn. Uitgebalanceerd en harmonieus. Dat weet je als horecaman of -vrouw als geen ander. De zuren, alcohol, tannine en vruchten zijn allemaal met elkaar gemixt tot 'een eigen persoonlijkheid, een karakter'.

Exclusieve wijnen voor de Horeca

Ook hebben we exclusieve 'horecawijnen' die je niet bij ons in het schap vindt. Deze bewaren wij op een aparte locatie. Per slot van rekening zijn de wijnen uitsluitend voor je als horecaklant. De selectie is divers en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact op met de wijnspecialist of het horecateam van jouw Makro-vestiging.