Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Wijn & spijs


Home: Ons wijnassortiment

Wijn Smaragd Grüner Veltliner
& Spijs 
Gekookte Pulpo kreeft


Bekijk het recept op ons blog


Oesters-Centola Albrarino

Wijn Centola Albariño
& Spijs Oesters

De zilte oester en de mineralige Albariño houden elkaar perfect in balans. Een ware smaaksensatie.


Bekijk het recept op ons blog

Schol-Estandon

Wijn Estandon Terres Brussannes
& Spijs Schol met licht geklaarde boter

De fijne zuren in deze sappige rosé zorgen voor een zuiverend effect en combineren perfect met de geklaarde boter.

Bekijk het recept op ons blog

Wijn Pieropan Soave
& Spijs 
Gebakken roodbaars

Het vet van de roodbaars heeft een frisse tegenhanger nodig en dat biedt deze wijn.


Bekijk het recept op ons blog

Vlees-Wijn en Spijs-boeuf

Wijn E. Guigal Côtes du Rhône
& Spijs 
Cote de boeuf

De mediterrane smaken van rozemarijn en tijm zorgen in combinatie met de kruidige,
stevige Côtes du Rhône voor een traktatie die je niet snel zult vergeten.


Bekijk het recept op ons blog


Duif-Apothic Red

Wijn Apothic Red
& Spijs Gebakken duif

Het kleine zoetje in deze Amerikaanse wijn geeft een sensationele smaak aan de duif.


Bekijk het recept op ons blog

Fanzant-Andre

Wijn André Vonnier Fleurie
& Spijs Geroosterde fazant

De fijne smaak van fazant combineert uitstekend met de fruitige wijn uit de Beaujolais.


Bekijk het recept op ons blog

Steak-Rancho

Wijn Rancho Zabaco Heritage
& Spijs Porthouse steak

De perfecte gegrilde steak in combinatie met deze stevige Zinfandel zorgen voor een waar spektakel.