Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons wijnassortiment

700 verrassende wijnen

Goede wijn behoeft geen krans, maar jouw zaak behoeft wel goede wijn. Want wijnen maken jouw zaak verrassend en aantrekkelijk. Dat blijkt keer op keer wanneer wij met je in gesprek zijn over huiswijnen, wijnselecties en wijnkaarten. Daarom bestaat ons wijnassortiment uit ruim 700 wijnen. Plus: een wijnselectie exclusief voor de Horeca (Neem contact op met de wijnspecialist van jouw Makro-vestiging). Onze wijnafdeling heeft veel nieuws te delen. Zo introduceren we met trots een aantal bijzondere nieuwe wijnen binnen ons assortiment. Ook laten we mooie voorbeelden zien van wat wijn kan betekenen voor een gerecht.


Biologische wijn

Biologische wijnen winnen aan populariteit

Je vindt bij ons steeds meer biologische wijnen in de schappen. Steeds meer wijnhuizen omarmen biologische wijnbouw. En terecht, want deze verantwoorde manier van wijn produceren loont. Niet alleen qua duurzaamheid, ook zijn er voor de wijnboeren aantrekkelijke economische regelingen.


Lees meer over biologische wijn
image-woty 2018

Wijn van het jaar 2018

In 2018 hebben onze wijnkenners een wijn gevonden die perfect past bij de smaak van je klanten. Een op maat gemaakte wijn voor jouw zaak. Een unieke Spaanse wijn gemaakt van Garnache, een druivensoort die dit jaar zeer populair is.


Meer informatie


Image-champagne en bubbels

Mousserende wijnen

Een goed feest is niet compleet zonder een fles bubbels. Een knallende kurk en een vrolijke toast geeft je feest toch net iets extra’s. Wat veel mensen altijd gemakshalve ‘bubbels’ noemen zijn in wezen mousserende wijnen. Maar hoe worden deze wijnen eigenlijk gemaakt en wat zijn nou precies de verschillen?


Een overzicht van deze wijnen en hun eigenzinnige karakter

Humidor wijn

Humidor

In elke vestiging vind je een humidor, een geklimatiseerde ruimte waar de temperatuur en de luchtvochtigheid constant zijn zodat wijn er optimaal kan rijpen. In de humidor ruimte liggen enkel wijnen van zeer goede kwaliteit met potentieel om ouder te worden.

Advies nodig van een kenner? Voor deskundig advies staan de wijnspecialisten klaar. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste wijn.