Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons wijnassortiment

700 verrassende wijnen

Goede wijn behoeft geen krans, maar jouw zaak behoeft wel goede wijn. Want wijnen maken jouw zaak verrassend en aantrekkelijk. Dat blijkt keer op keer wanneer wij met je in gesprek zijn over huiswijnen, wijnselecties en wijnkaarten. Daarom bestaat ons wijnassortiment uit ruim 700 wijnen. Plus: een wijnselectie exclusief voor de Horeca (Neem contact op met de wijnspecialist van jouw Makro-vestiging). Onze wijnafdeling heeft veel nieuws te delen. Zo introduceren we met trots een aantal bijzondere nieuwe wijnen binnen ons assortiment. Ook laten we mooie voorbeelden zien van wat wijn kan betekenen voor een gerecht.


Biologische wijn

Biologische wijnen winnen aan populariteit

Je vindt bij ons steeds meer biologische wijnen in de schappen. Steeds meer wijnhuizen omarmen biologische wijnbouw. En terecht, want deze verantwoorde manier van wijn produceren loont. Niet alleen qua duurzaamheid, ook zijn er voor de wijnboeren aantrekkelijke economische regelingen.


Lees meer over biologische wijn
Wijn van het jaar 2017

Wijn van het jaar 2017

Ieder jaar selecteren Makro wijnspecialisten zorgvuldig een van de beste wijngaarden om de Wijn van het Jaar te produceren. Onze partnerkeuze voor 2017 is Les Domaines Rollan de By, een onderscheiden merk Bordeaux bekend om zijn klassieke stijl, superieure kwaliteit en innovatieve aanpak.


Meer informatie


mousserende-wijnen-champagne

Mousserende wijnen

Bruisend, tintelend en sprankelend: bubbels hebben altijd iets feestelijks. December is de maand bij uitstek om uw gasten te laten genieten van een heerlijke prosecco, cava of champagne. Hoe worden deze wijnen eigenlijk gemaakt en wat zijn de verschillen?


Lees meer over Mousserende wijnen

Humidor wijn

Humidor

In elke vestiging vind je een humidor, een geklimatiseerde ruimte waar de temperatuur en de luchtvochtigheid constant zijn zodat wijn er optimaal kan rijpen. In de humidor ruimte liggen enkel wijnen van zeer goede kwaliteit met potentieel om ouder te worden.

Advies nodig van een kenner? Voor deskundig advies staan de wijnspecialisten klaar. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste wijn.