Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Ons wijnassortiment

700 verrassende wijnen

Goede wijn behoeft geen krans, maar jouw zaak behoeft wel goede wijn. Want wijnen maken jouw zaak verrassend en aantrekkelijk. Dat blijkt keer op keer wanneer wij met onze klanten in gesprek zijn over huiswijnen, wijnselecties en wijnkaarten. Daarom bestaat ons wijnassortiment uit ruim 700 wijnen. Plus: een wijnselectie exclusief voor de Horeca. (Neem contact op met de wijnspecialist van jouw Makro-vestiging.)artikel-wijn-biologisch

Biologische wijnen winnen aan populariteit

Je vindt bij ons steeds meer biologische wijnen in de schappen. Steeds meer wijnhuizen omarmen biologische wijnbouw. En terecht, want deze verantwoorde manier van wijn produceren loont. Niet alleen qua duurzaamheid...


Lees meer over biologische wijn

Image-champagne en bubbels-nw

Bubbels

Een goed feest is niet compleet zonder een fles bubbels. Een knallende kurk en een vrolijke toast geeft je feest toch net iets extra’s. Wat veel mensen altijd gemakshalve ‘bubbels’ noemen zijn in wezen mousserende wijnen. Maar hoe worden deze wijnen eigenlijk gemaakt en wat zijn nou precies de verschillen.

Mousserende wijnen


Laat je inspireren op ons Makro blog

668x267-detail-drankje-bbq

De wijnspecialist

Wat drink je bij de BBQ? Als je weet wat je op de grill legt, weet je ook welk drankje past.


Lees meer

668x267-detail-image-paella

Spaanse rode wijn uit de regio Rioja

Deze wijn past perfect bij een traditionele paella. Paella heeft al eeuwenlang een prominente plaats in de Spaanse keuken.

Bekijk het recept

 

Artikel-bio-wijn-Detail

De wijnspecialist

Duurzame wijnbouw heeft een enorme sprong gemaakt in de wijnwereld. Vooral uit respect voor natuur en milieu, maar ook omdat er vraag naar is.

Lees meer


artikel-wijn-humidor

Humidor

In elke vestiging vind je een humidor, een geklimatiseerde ruimte waar de temperatuur en de luchtvochtigheid constant zijn zodat wijn er optimaal kan rijpen. In de humidor ruimte liggen enkel wijnen van zeer goede kwaliteit met potentieel om ouder te worden.

Advies nodig van een kenner? Voor deskundig advies staan de wijnspecialisten klaar. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste wijn.