Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Horeca folder en brochures

Folder

Iedere twee weken lanceert Makro haar Horeca folder. In deze folder staan aanbiedingen speciaal gericht op onze horeca klanten. Hier kunt u de actuele folder vinden. Deze aanbiedingen kunt u online bestellen en zijn uiteraard ook te vinden in onze vestigingen.

Brochures

Wij stellen het hele jaar door verschillende brochures samen om u te inspireren. Deze brochures spelen in op het seizoen of op een bepaalde productgroep. U kunt deze vinden op onze brochurepagina. Wilt u meer actuele informatie of updates ontvangen? Volg ons dan via Twitter of Facebook.

De mediterrane keuken

De populariteit van de mediterrane keuken is in de afgelopen 50 jaar sterk toegenomen. Verse producten en kwaliteit staan centraal. De keuken wordt geroemd om de mate van vakmanschap, ambacht en passie die zich uiten in overheerlijke en veelzijdige gerechten. Genoeg redenen om ons assortiment hierop aan te laten sluiten.

Ons assortiment kunt u vinden in de nieuwe brochure. Eén die is samengesteld in samenspraak met meer dan 80 chefs uit de mediterrane keuken. Bekijk hier het uitgebreide assortiment, doe inspiratie op en kom meer te weten over de achtergrond van onze producten.

Bekijk de brochure

Wilde paddenstoelen

Wilde paddenstoelen zijn veelzijdige smaakmakers en bieden talloze mogelijkheden in de keuken. Ze vormen daarnaast een werkelijk sprookje op het bord. Geen wonder dat veel chefs veelvuldig gebruik maken van dit mooie product!
Makro vindt dit product ook bijzonder. Daarom hebben wij een wilde paddenstoelen brochure samengesteld, waarin ons brede assortiment te zien is.

Mocht u na het lezen met vragen zitten, kunt u altijd terecht bij uw AGF specialist in de vestiging.Bekijk de recepten

De basis voor uw keuken

Wij doen ons best om met u mee te denken. Uw basisbehoeften voor de keuken zijn voor ons belangrijk, en wij begrijpen als geen ander dat deze producten altijd aanwezig moeten zijn in de vestiging, tegen een zo scherp mogelijke prijs. In deze brochure kunt u uw basisproducten vinden.
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw persoonlijke adviseur of het horeca service team van de vestiging.


Bekijk de brochure


Meer informatie

Meerdere horecabrochures, zoals onze exclusieve wijnbrochure, kunt u vinden bij de specialisten in de vestiging. Spreek ze gerust aan, zodat zij met u mee kunnen denken.
Makro, wij zijn er voor u.